ΠΑΟΚ

Χαλάρωμα με πολλά γκολ στο "Β. Λομπανόφσκι"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, ήταν μία προσπάθεια των παικτών του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς να εξοικειωθούν με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Δεν έβγαλε κάποια μεγάλη είδηση η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το αυριανό (27/7) παιχνίδι με την Ολίμπικ Ντόνετσκ στο Κίεβο.

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς και οι συνεργάτες του ετοίμασαν έναν χαλαρό πρόγραμμα για τους 21 παίκτες που συγκροτούν την αποστολή της ομάδας, με στόχο να εξοικειωθούν με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Στο τέλος έγιναν και παιχνίδια στο 1/3 του αγωνιστικού χώρου με μικρές ομάδες, όπου τα γκολ έπεφταν βροχή.

Πρίγιοβιτς, Μακ και Κάμπος ήταν οι τρεις που τράβηξαν τα βλέμματα των Ουκρανών που παρακολουθούσαν την προπόνηση (όλοι κατάλαβαν ότι αυτοί και ο Μάτος συνιστούν τη μεγαλύτερη απειλή για την Ολίμπικ με βάση αυτά που δήλωσε ο προπονητής Ρομάν Σανζάρ και ο τερματοφύλακας Ζαούρ Μαχαράτζε), ενώ θέμα συζήτησης για τους απεσταλμένους των ελληνικών μέσων ενημέρωσης ήταν τα όσα δήλωσε ο Σέρβος κόουτς του ΠΑΟΚ για τον Αμρ Ουάρντα ("κανείς δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα").

Κάτι που δείχνει ότι η επικείμενη παραχώρησή του γίνεται με τις ευλογίες του, αφού ο Αιγύπτιος δεν είχε σωστή συμπεριφορά στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ