ΠΑΟΚ

Ωρα τελικής επιλογής

Ωρα τελικής επιλογής
INTIME SPORTS

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης επέστρεψε από την Αυστρία με την ατζέντα του γεμάτη από υποψήφια αθλητικά κέντρα, ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης επέστρεψε από το εξωτερικό έχοντας τσεκάρει αθλητικά κέντρα που είναι υποψήφια για να φιλοξενήσουν την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Τελευταίο του ταξίδι ήταν στην Αυστρία, όπου είδε πέντε προπονητικά κέντρα και τις επόμενες μέρες θα παρθεί η τελική απόφαση ανάμεσα σε πάνω από 12 κέντρα σε Αυστρία-Γαλλία-Ολλανδία, ενώ θα ξεκινήσει και η αναζήτηση των φιλικών αγώνων.

Δεν προκαλεί απορίες η χρησιμοποίηση του Ρατς

Σχετικά με την χρησιμοποίηση του Ρατς στον αγώνα της Ρουμανίας με αντίπαλο τα Νησιά Φερόε, παρόλο που στις αρχές της εβδομάδας ο έμπειρος μπακ ήταν τραυματίας, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατ' αρχάς τονίζουν ότι οι διεθνείς κανονισμοί δεν επιτρέπουν σε καμιά ομάδα να μην επιτρέψει σε ποδοσφαιριστή -έστω τραυματία- να πάει στην Εθνική και ότι για όσο διάστημα διαρκεί η κλήση, η ευθύνη της αποθεραπείας ανήκει στο ιατρικό τιμ της Εθνικής.

Συν τοις άλλοις, επισημαίνουν ότι σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση ο χρόνος αποθεραπείας του μετά τη μικρή θλάση α' βαθμού που υπέστη, έπεφτε οριακά με το παιχνίδι κόντρα στα Νησιά Φερόε, γι' αυτό και οι Ρουμάνοι αποφάσισαν να τον κρατήσουν κοντά τους και, τελικά, ο γιατρός της Εθνικής Ρουμανίας να ανάψει το πράσινο φως για να παίξει.

Εξάλλου, ο Ρατς έχει αγωνιστεί με πρόβλημα και σε ματς του ΠΑΟΚ, όπως το ματς Κυπέλλου στα Γιάννινα, που έπαιξε 90λεπτο με πρόβλημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ