ΠΑΟΚ

Ώρα νέου συμβολαίου για Μακ

Ώρα νέου συμβολαίου για Μακ
Μακ INTIME SPORTS

Ο Φρανκ Άρνεσεν συναντήθηκε και έδωσε τα χέρια με την πλευρά Κωνσταντινίδη και ρίχνει όλο το βάρος στην αναπροσαρμογή συμβολαίου του Ρόμπερτ Μακ με τα 11 γκολ σε 21 ματς.

Σε διπλό ταμπλό κινείται ο Φρανκ Άρνεσεν τις τελευταίες μέρες. Από τη μία πλευρά, συλλέγει προτάσεις για παίκτες που θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη (κυρίως για τη θέση του στόπερ και του επιτελικού μέσου) και από την άλλη προχωρά τις συζητήσεις για την αναπροσαρμογή συμβολαίων παικτών που κρίθηκε ότι πρέπει να αλλάξουν κλίμακα οικονομική.

Ήδη, έχει κλείσει ουσιαστικά η υπόθεση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο Δανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, συναντήθηκε με τον 21χρονο παίκτη, τον ατζέντη του και τον πατέρα του και έδωσαν τα χέρια πάνω στην πρόταση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ πριν λίγες μέρες και είχε αποκαλύψει το Sport24.gr.

Μέσα στις επόμενες μέρες, το θέμα θα κλείσει και τυπικά με τον νεαρό μπακ-χαφ να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2019, το οποίο προβλέπει σημαντική αύξηση των πάγιων απολαβών του (θα ανεβαίνουν κλιμακωτά κάθε σεζόν) και πριμοδότηση από μπόνους.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι ήταν επιθυμία του Ίγκορ Τούντορ να αναπροσαρμοστεί το συμβόλαιό του, καθώς τον θεωρεί πολύ σημαντική μονάδα για το 3-5-2 που εφαρμόζει συνήθως.

Άρχισαν οι επαφές και με Μακ

Στην πρώτη γραμμή των επαφών του Φρανκ Άρνεσεν βρίσκεται και η υπόθεση αναπροσαρμογής συμβολαίου του Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος επιθετικός με βάση την τωρινή συμφωνία δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι με αμοιβή που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ ετησίως.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, εκτιμώντας ότι τα 11 γκολ σε 21 ματς που έχει ως επίδοση πρέπει να επιβραβευτούν με νέο συμβόλαιο, έχουν ήδη αρχίσει τις ουσιαστικές επαφές (μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος που είχε γίνει το καλοκαίρι) με τον ατζέντη του παίκτη, Γιουράι Βένγκλος και τον ίδιο τον Μακ.

Στόχος του Άρνεσεν είναι η υπόθεση να κλείσει άμεσα, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα ο Μακ να παίξει στα τελικά τουEURO 2016,ο ΠΑΟΚ να τον έχει “δεμένο” με ένα ισχυρό συμβόλαιο. Στην περίπτωση του Μακ πιστώνεται μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας του φέτος ο Τούντορ που τυ έδωσε ρόλο ελεύθερου επιθετικού, κοντά στον άξονα και όχι στην πλάγια γραμμή.

Μακ: "Θα μπορούσε να πετύχω χατ-τρικ"

Για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Σλοβακίας μίλησε ο Ρόμπερτ Μακ που πέτυχε δύο γκολ απέναντι στην Ισλανδία (νίκη με 3-1). Συγκεκριμένα είπε:

Για τα δύο του τέρματα κόντρα στην Ισλανδία: "Είμαι χαρούμενος αλλά το σημαντικό είναι ότι λειτουργούμε πλέον σαν ομάδα. Δείξαμε πως μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ (σ.σ. η Σλοβακία έχανε με 0-1) και κλείνουμε με νίκη μια πετυχημένη χρονιά. Δεν ήταν εύκολο το ματς, αγωνίστηκαν πολλοί νέοι αλλά τα καταφέραμε. Θα μπορούσα να πετύχω ακόμη και χατ-τρικ καθώς είχα τις ευκαιρίες γι' αυτό".

Για τα όσα συμβαίνουν στο Παρίσι: " Είναι οδυνηρά, μια μεγάλη τραγωδία. Πιστεύω ότι τίποτα τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ξανά".

Για το αν η διεξαγωγή του Euro μεταφερθεί σε άλλη χώρα: " Κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Ανάλογη τρομοκρατική επίθεση θα μπορούσε να συμβεί παντού, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα και όχι μόνο στην Γαλλία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ