ΠΑΟΚ

Ώρα να "μιλήσει" το βάθος

Ώρα να "μιλήσει" το βάθος
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με φόντο το παιχνίδι στη Τρίπολη (19/9), ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε χθες (17/9) πως "έχει μεγάλο ρόστερ και θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες" κάτι που σε μεγάλο βαθμό έχει προλάβει αν το κάνει στα συνολικά έξι επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ ως τώρα.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει δώσει χρόνο συμμετοχής σε 20+1 παίκτες. Συγκεκριμένα, οι Μάτος, Γλύκος, Τζαβέλλας (οι τρεις τους δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό μέχρι τώρα), Κρέσπο, Τζάλμα, Κάμπος, Σάχοφ και Τσίμιροτ έχουν αγωνιστεί και στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ (δυο με τον Άγιαξ, δυο με την Ντιναμό Τιφλίδας, και από ένα με Παναιτωλικό και Φιορεντίνα).

Οι Αθανασιάδης και Λέοβατς έχουν πέντε συμμετοχές, Μπίσεσβαρ και Κάνιας από τέσσερις, Χαρίσης, Βαρέλα, Περέιρα έχουν τρεις, από δυο έχουν οι Μυστακίδης, Κουλούρης και Πέλκας, και μια οι Κίτσιου, Τιάμ και ο "κομμένος" πλέον Τζιόλης, που κάνει ατομικές προπονήσεις καθώς δεν υπολογίζεται.

Την... σειρά τους περιμένουν οι Μπρκίτς, Βελλίδης, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Πούγγουρας και οι νεαροί Δημητριάδης, Δεληγιαννίδης. Την ίδια στιγμή, οκτώ διαφορετικοί παίκτες έχουν σημειώσει τα συνολικά εννιά γκολ του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Ροντργίκες έχει δυο και από ένα οι Τζάλμα, Αθανασιάδης, Μάτος, Κρέσπο, Περέιρα, Τζαβέλλας και Μπίσεσβαρ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ