ΠΑΟΚ

Βρύζας: "Να ρεφάρουμε την ήττα από την Γκινγκάμπ"

Βρύζας: "Να ρεφάρουμε την ήττα από την Γκινγκάμπ"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας, μίλησε για την αναμέτρηση με την Φιορεντίνα την οποία γνωρίζει πολύ καλά ως ποδοσφαιριστής.

Ο Ζήσης Βρύζας προειδοποιεί τους παίκτες της Φιορεντίνα για την αμτόσφαιρα που θα συναντήσουν στην Τούμπα με συνέντευξή του στην Corriere dello Sport. Διαβάστε τα σημαντικότερα απ' όσα είπε:

Για το πως αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ το ματς με την Φιορεντίνα: "Ο ΠΑΟΚ ξέρει πώς δίνει ένα δύσκολο ματς. Η Φιορεντίνα είναι ομάδα επiπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και δεν πιστεύω ότι περνά αγωνιστική κρίση. Όσοι φορούν την φανέλα της διακρίνονται για το πάθος που δείχνουν. Το θεωρούν ζήτημα υπερηφάνειας. Μπορεί να κάνεις ένα λάθος, ποτέ όμως δύο. Στην Ευρώπη έχει δύο νίκες σε δύο ματς".

Για το κλίμα που θα συαντήσουν οι Ιταλοί στην Τούμπα: "Οι οπαδοί μας δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα και το γεγονός ότι παίζουμε με την Φιορεντίνα είναι ένας επιπλέον λόγος για να το δείξουν. Επιπλέον, θέλουκε να ρεφάρουμε την ήττα από την Γκινγκάμπ στη Γαλλία".

Για το αν τον εκπλήσσει η καριέρα του προπονητή Μοντέλα: "Όχι, γιατί το δείγμα υπήρχε. Ο Μοντέλα είναι ένας άνθρωπος που έκανε μία μικρή επανάσταση στο τρόπο που βιώνουν το ποδόσφαιρο στην Ιταλία".

Για την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: "Στο πρωτάθλημα έχουμε κάνει μία καλή αρχή και ελπίζουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση που βρισκόμαστε τώρα. Σίγουρα, θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο".

Για τον πόστο του τεχνικού διευθυντή που έχει στον ΠΑΟΚ: "Είναι ένας ρόλος που μου αρέσει, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει ιδιοκτήτη εδώ και δύο χρόνια και όλοι κάνουμε το καλύτερο για να μεγαλώσει ο σύλλογος από όλες τις απόψεις".

Για τις αναμνήσεις του από την Φιορεντίνα: " Έχω πολλές αναμνήσεις, οι περισσότερες ευχάριστες παρότι δεν αγωνίστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ομάδα. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και ακόμα και τώρα βρίσκομαι συχνά στη Φλωρεντία, μιας και έχω αγοράσει και σπίτι εκεί. Η ομάδα προερχόταν από "σκοτεινά" χρόνια και θυμάμαι τον ενθουσιασμό του κόσμου για την επιστροφή στην Serie A. Μετά πήγα δανεικός στη Θέλτα αλλά όταν επέστρεψα η συμμετοχή μου στην ομάδα ήταν μικρή και έτσι πήρα άλλο δρόμο.

Πετύχαμε με την Εθνική Ελλάδας έναν ιστορικό θρίαμβο (σ.σ. η κατάκτηση του EURO 2004) αλλά το ποδόσφαιρο είναι παράξενο. Στη Φιορεντίνα άλλαξαν πολλά και επένδυσαν σε σημαντικούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Πατσίνι, Μποζίνοφ και Τόνι και ο χώρος που απέμενε για μένα ήταν πολύ μικρός. Έτσι, έφυγα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ