ΠΑΟΚ

Βρήκε τερματοφύλακα, βλέπει Μιλάνοφ

CSKA's Georgi Milanov, right, challenges for the ball with Leverkusen's Kevin Kampl during the Champions League Group E soccer match between CSKA Moscow and Bayer Leverkusen in Moscow, Russia, Tuesday, Nov. 22, 2016. (AP Photo/Pavel Golovkin)
CSKA's Georgi Milanov, right, challenges for the ball with Leverkusen's Kevin Kampl during the Champions League Group E soccer match between CSKA Moscow and Bayer Leverkusen in Moscow, Russia, Tuesday, Nov. 22, 2016. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Σε προχωρημένες επαφές με τερματοφύλακα είναι ο ΠΑΟΚ μέσω του Λιούμπος Μίχελ, ενώ εξετάζεται η περίπτωση του 25χρονου διεθνή Βούλγαρου Μιλάνοφ, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Λίγη ώρα μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε ξεκάθαρα τον πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού (μετά την απόκτηση του Λημνιού).

"Ήμουν πολύ αγχωμένος μην τυχόν συμβεί κάτι με τον Γλύκο. Κι αυτό επειδή είδατε ότι ο τερματοφύλακας ήταν το λάθος, αλλά περιμέναμε την ολοκλήρωση της σεζόν για να μπορέσουμε να ενισχυθούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Εάν μέχρι σήμερα σκεφτόμασταν να ενισχύσουμε τον Γλύκο, σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) έχουμε ως στόχο να ενισχυθούμε γενικά", είχε δηλώσει φωτογραφίζοντας δύο πράγματα: Την αποχώρηση του Μπρκιτς και την άμεση έλευση ενός πολύ καλού τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr αυτός ο τερματοφύλακας έχει ήδη βρεθεί και ο Λούμπος Μίχελ έχει προχωρήσει σε βάθος τις συζητήσεις μαζί του και είναι μία ανάσα από την τελική συμφωνία. Πρόκειται για ξένο τερματοφύλακα ο οποίος προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν.

H ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΚΕΟΡΓΚΙ ΜΙΛΑΝΟΦ

Εξάλλου, μία από τις περιπτώσεις μεσοεπιθετικών που μελετώνται είναι αυτή του Γκεόργκι Μιλάνοφ. Ο 25χρονος διεθνής Βούλγαρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 26 συμμετοχές και 2 γκολ τη φετινή σεζόν μπορεί να παίξει τόσο στον άξονα όσο και στα άκρα της επίθεσης και έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Μόσχας ως το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Μιλάνοφ έπαιξε από το 2009 έως το 2013 στη Λίτεξ Λόβετς με γεμάτες σεζόν και πήρε μεταγραφή με 2,7 εκατ. ευρώ στην ΤΣΣΚΑ. την πρώτη σεζόν είχε 32 συμμετοχές και ένα γκολ, τη δεύτερη 38 ματς και 2 γκολ, πρόπερσι έκανε 28 ματς, ενώ έπαιξε δανεικός στην Γκρασχόπερς για 11 ματς.

Photo credits: (AP Photo/Pavel Golovkin)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σαββίδης-Ίβιτς τα λένε γι' αυτά που τους χωρίζουν
Κλήθηκαν σε απολογία Γ. Σαββίδης, Μίχελ για όσα έγιναν στην Τούμπα
"Στη Βέρντερ με 5 εκατ. ευρώ ο Τσίμιροτ"


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ