ΠΑΟΚ

Βρήκε νέο εκτελεστή για τα στημένα ο Ίβιτς

Βρήκε νέο εκτελεστή για τα στημένα ο Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζάλμα Κάμπος φανέρωσε στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου άλλη μια πτυχή του ταλέντου του που είναι οι εκτελέσεις φάουλ, κόρνερ και πέναλτι. (VIDEOS)

Η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου πριν το απογευματινό φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ αναλώθηκε σε εκτελέσεις στημένων φάσεων. Πέρα από το συμπέρασμα πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει στην σύνθεση του έναν καλό εκτελεστή όπως είναι ο Φακούντο Περέιρα κάτι που έδειξε στην πρώτη του θητεία στον "Δικέφαλο", σήμερα αναδείχτηκε και ένας ακόμη και αυτός ήταν ο Τζάλμα Κάμπος.

ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΚ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ο Ιβτις του έδωσε την δυνατότητα να εκτελεί φάουλ και κόρνερ για τις ασκήσεις που έκαναν οι παίκτες για τις σωστές θέσεις επιτιθέμενων και αμυνόμενων στις στημένες φάσεις. Ο Αγκολέζος έδειξε πως διαθέτει πολύ καλό δεξί πόδι και αυτό πιστοποιήθηκε αργότερα όταν ο Σέρβος τεχνικός έβαλε τους ποδοσφαιριστές να εκτελούν φάουλ και πέναλτι, με τον Τζάλμα να έχει κάποιες εντυπωσιακές εκτελέσεις. Έτσι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η παρουσία του στο φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ.

Στην διάρκεια της προπόνησης στις ασκήσεις ο Ιβιτς χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες και στους "μαύρους" στην άμυνα ήταν οι Μάτος, Πούγγουρας, Τζαβέλλας και Λέοβατς, στο κέντρο οι Τζιόλης και Τσίμιροτ, στα άκρα ο Μυστακίδης και ο Τζάλμα, στον άξονα ο Περέιρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Στους "πράσινους" στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς και Γιαννούλης, ο Πέλκας και ο Χαρίσης στα χαφ, μπροστά τους ο Ροντρίγκες, στα άκρα οι Κοροβέσης και Ζάιρο και στην κορυφή ο Κουλούρης.

Ο Χατζηισαίας αρχικά έκανε μόνος του πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του βοηθού του Ιβιτς, Γιάννη Θωμαίδη και μετά μαζί με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ. Οι Σάχοφ (λόγω προβλήματος στο πέλμα) και Δημητριάδης (έκανε ακτινογραφία για το χτύπημα που είχε την Παρασκευή και τα αποτελέσματα αυτής δεν έδειξαν πως πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα) ξεκουράστηκαν και ο Κωνσταντινίδης έκανε ειδικό πρόγραμμα. Ο Μπίσεσβαρ αρχικά βρέθηκε στο γυμναστήριο και μετά έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ