ΠΑΟΚ

Βρήκε δίχτυα μετά από... 231 λεπτά

Βρήκε δίχτυα μετά από... 231 λεπτά
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης σκόραρε στο 7' του αγώνα με την Καλλονή και έτσι μπήκε τέλος στην επιθετική δυστοκία του ΠΑΟΚ που είχε μείνει "άσφαιρος" για 231 λεπτά.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Καλλονή με 1-3 και έτσι επέστρεψε στις νίκες αλλά και στα... γκολ. Αυτό το λέμε γιατί ο "Δικέφαλος" είχε αντιμετωπίσει επιθετικό πρόβλημα στα τελευταία του παιχνίδια.

Απέναντι στον Παναιτωλικό και στην Γκαμπάλα, στα δύο ματς που έγιναν στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος (0-0) δίχως να καταφέρει να σκοράρει.

Επίσης δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ στο τελευταίο ημίωρο του εντός έδρας αγώνα (3-3) με τον Πανθρακικό. Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ σκόραρε στο ματς απέναντι στην Καλλονή μετά από 231 λεπτά παιχνιδιών, στα οποία είχε μείνει "άσφαιρος".

Εχουμε και λέμε... Ο Στέφανος Αθανασιάδης στο 61' του αγώνα με τον Πανθρακικό έκανε το 3-2 (μετά ο "Δικέφαλος" ισοφαρίστηκε) και ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πετύχει τέταρτο γκολ στα υπόλοιπα 35 λεπτά του ματς (το παιχνίδι "κράτησε" 96 λεπτά).

Απέναντι στον Παναιτωλικό για 95 λεπτά οι "ασπρόμαυροι" έμειναν στο... μηδέν, κάτι που έγινε και στα 94 λεπτά που διήρκεσε το ματς με την Γκαμπάλα.

Στο 7' του παιχνιδιού με την Καλλονή, ο Κλάους διαμόρφωσε το 0-1 και έτσι έβαλε τέλος στην επιθετική δυστοκία του "Δικεφάλου", στα 231 λεπτά που μεσολάβησαν μετά το 61' του αγώνα με τον Πανθρακικό έτσι ώστε οι "ασπρόμαυροι" να βρουν ξανά δίχτυα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ