ΠΑΟΚ

"Βράζουν" στον ΠΑΟΚ

"Βράζουν" στον ΠΑΟΚ

Το μήνυμα του Γιώργου Τζαβέλλα με αφορμή την αποβολή του στο ματς με τον Ολυμπιακό και το σχόλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την διαιτησία.

Στον ΠΑΟΚ έχουν παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό και αυτό το φάνηκε από τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του ντέρμπι.

Στον "Δικέφαλο" "βράζουν" για την αντιμετώπιση της ομάδας και ο Γιώργος Τζαβέλλας που αποβλήθηκε, έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: "Το σημαντικό είναι να μπορείς να κοιμάσαι τα βράδια με καθαρή συνείδηση".

Η ΠΑΕ με αφορμή ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, σχολίασε στο instagram: "Μια απλή, καθαρή διεκδίκηση της μπάλας".

Το μνημόσυνο για τον Κατσούρη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για το μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη που θα γίνει στις 9/2. Αναλυτικά όσα αναφέρει: "Συμπληρώνονται κιόλας 17 χρόνια από την μοιραία νύχτα της 9ης Φεβρουαρίου του 1998, όταν ο Παναγιώτης Κατσούρης άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Η μνήμη του παραμένει ζωντανή και ο άδικος χαμός του αποτελεί μαύρη μέρα στην ιστορία ολόκληρου του Συλλόγου. Το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παναγιώτη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στις 15:00 στον τόπο του δυστυχήματος (Θέρμη, περιοχή Hyatt) για όλους όσους θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ