ΠΑΟΚ

Βούκιτς: "Θέλω να μείνω"

Βούκιτς: "Θέλω να μείνω"
Βούκιτς INTIME SPORTS

Στην Θεσσαλονίκη ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Βούκιτς για να ξανασυζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ. "Το θέμα μπορεί να κλείσει σε δύο λεπτά" τονίζει ο ατζέντης του Ινσαουράλδε.

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ξανασυζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ. Με δεδομένο ότι η ομάδα έχει επανέλθει στη βάση της μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες επαφές, για να βρεθεί, τελικά, η χρυσή τομή και να συνεχίσει στην Τούμπα.

" Ήρθα στη Θεσσαλονίκη και θα μείνω για δυο ημέρες περίπου. Η αλήθεια είναι θα μιλήσω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ξανά. Δεν ξέρω τι θα γίνει, εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα και στη Θεσσαλονίκη, τον αγαπάω τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του. Θα δούμε...", ανέφερε ο Σέρβος άσος στην εφημερίδα "Metrosport", χωρίς, πάντως, να κάνει κάποιο σχόλιο για το οικονομικό σκέλος.

"Το θέμα μπορεί να κλείσει σε δύο λεπτά"

Ο ατζέντης του Χουάν Ινσαουράλδε, στο μεταξύ, δηλώνει στην εφημερίδα "Metrosport" ότι εφόσον τον καλέσει ο Ζήσης Βρύζας τότε το ζήτημα θα κλείσει σε δύο λεπτά. " Εφόσον με καλέσει ο Βρύζας το θέμα θα κλείσει σε δύο λεπτά", σχολίασε σχετικά ο Μάρτιν Γκουασταντισέκο, ενώ σε ερώτηση για την στάση της Σπαρτάκ Μόσχας απάντησε: " Μη σας νοιάζει η Σπαρτάκ, το θέμα είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ινσαουράλδε".

Βέβαια, να σημειωθεί, ότι ο μάνατζερ του Αργεντινού στόπερ κάνει την δουλειά του, θέλοντας να φέρει την καλύτερη δυνατή πρόταση στον πελάτη του. Ο Ζήσης Βρύζας έλεγε, εξάλλου, στην Ολλανδία για το συγκεκριμένο θέμα, ότι η πρόταση του Δικεφάλου θα φτάσει μέχρι τις 500.000 ευρώ και δεν υπάρχει διάθεση να πληρώσει τον παίκτη παραπάνω απ' όσο αξίζει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ