ΠΑΟΚ

Βλέπει Βελλίδη ο ΠΑΟΚ

Βλέπει Βελλίδη ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν σκέψεις για απόκτηση τερματοφύλακα την προσεχή μεταγραφική περίοδο, με τον Μάρκο Βελλίδη να βρίσκεται στο προσκήνιο. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να αποκτήσει τερματοφύλακα, με δεδομένο ότι ο Ολσεν σε κάποια παιχνίδια δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, παρόλο που έχει δείξει καλά στοιχεία εντός εστίας. Οταν, όμως, είναι να βγει από το τέρμα του αντιμετωπίζει προβλήματα.

Στο προσκήνιο σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος ενδιέφερε και παλαιότερα. Με την ομάδα της Ηπείρου, εξάλλου, ο ΠΑΟΚ βρίσκει σημείο επαφής για να κάνει μεταγραφές (περιπτώσεις Χαρίση, Κοροβέση), ενώ ο 28χρονος τερματοφύλακας κερδίζει πόντους γιατί ξέρει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Αν τελικά ο "Δικέφαλος" κάνει κίνηση να τον αποκτήσει, τότε είναι βέβαιο ότι δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα προσαρμογής.

Τι είπε ο Τούντορ σε Μυστακίδη

Μπορεί τελευταία να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπολογίζει σ’ αυτόν ο Ίγκορ Τούντορ. Ο λόγος για τον Γιάννη Μυστακίδη. Ο νεαρός μέσος έχει πάρει το μήνυμα από τον Κροάτη τεχνικό ότι πιστεύει στην αξία του και θα πάρει στη συνέχεια της σεζόν ευκαιρίες. Ίσως ενεργοποιηθεί και στο ματς με την Ντόρτμουντ, με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Πέλκας είναι κουρασμένος και ταλαιπωρείται και από ίωση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ