ΠΑΟΚ

"Βλέπει Ντε Μαϊό ο ΠΑΟΚ"

Cesena's Alejandro Rodriguez, left, jumps for the ball with Genoa's Sebastian De Maio, during their Serie A soccer match at Cesena's Manuzzi stadium, Italy, Sunday, Nov. 30, 2014. (AP Photo/Marco Vasini)
Cesena's Alejandro Rodriguez, left, jumps for the ball with Genoa's Sebastian De Maio, during their Serie A soccer match at Cesena's Manuzzi stadium, Italy, Sunday, Nov. 30, 2014. (AP Photo/Marco Vasini) AP

Ιταλικό δημοσίευμα θέλει τον ΠΑΟΚ να εξετάζει την περίπτωση του 30χρονου στόπερ Σεμπαστιάν Ντε Μαϊό, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε σε Φιορεντίνα και Μπολόνια.

Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σεμπαστιάν Ντε Μαϊό κάνει λόγο η ιστοσελίδα"tuttomercato".Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει από το καλοκαίρι στην Μπολόνια, που τον απέκτησε από την Αντερλεχτ.

Πέρυσι ο Ντε Μαϊό αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού στην Φιορεντίνα, με τη φανέλα της οποίας έγραψε συνολικά 13 εμφανίσεις. Φέτος για λογαριασμό της Μπολόνια, έχει 11 εμφανίσεις.

Δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να έχει προταθεί στους ασπρόμαυρους και εκείνοι με την σειρά τους να εξέτασαν την περίπτωσή του, αν και τη δεδομένη χρονική στιγμή το βάρος έχει πέσει στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του Ροντρίγκο Μολέντο στη Τούμπα, που έχει εξελιχθεί σε... σήριαλ.

Photo credits: (AP Photo/Marco Vasini)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προπόνηση με Κρέσπο
Επανέρχεται η Ιντερνασιονάλ για τον Μολέντο
Λουτσέσκου: "Ταιριάζει στο στυλ μας ο Αζεβέντο, δεν θέλω να μιλήσω για Μολέντο"
Στην Αθήνα για επαφές με τον Παναθηναϊκό ο ατζέντης του Κάτσε
Πρόεδρος Ρεν: "Θέλουμε τον Πρίγιοβιτς, αλλά..."
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ