ΠΑΟΚ

Βιβιάν: "Μου σηκώθηκε η τρίχα..."

Βιβιάν: "Μου σηκώθηκε η τρίχα..."
Βιβιάν

Ο Ματέους Βιβιάν τρελάθηκε με την ατμφόσφαιρα της Τούμπας και ανυπομονεί να φορέσει την φανέλα του "Δικεφάλου", όπως δήλωσε στο Sport24.gr

'Ηρθε με το πούλμαν του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, παρακολούθησε το ματς παίρνοντας μια... γερή δόση από την έδρα των "ασπρόμαυρων" και στο Sport24.gr δήλωσε... ενθουσιασμένος με τα όσα έζησε στην Τούμπα. Ο λόγος για τον Ματέους Βιβιάν, ο οποίος υπογράμμισε πως είναι ανυπόμονος ώστε να βοηθήσει τον "Δικέφαλο".

"Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ατμόσφαιρα. Μου σηκώθηκε στην κυριολεξία η τρίχα. Ήταν απίστευτο αυτό που έζησα, ελπίζω να προκριθούμε για να ζήσω πολλές τέτοιες βραδιές", δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος που δεν μπόρεσε να βοηθήσει στον αγώνα της Πέμπτης (23/8) μιας και κρίθηκε ανέτοιμος από τον Γιώργο Δώνη και πρόσθεσε:

" Περιμένω πως και πως να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ για να νιώσω αυτή την ατμόσφαιρα και ως ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο",τόνισε.

Για το αν προλάβει για να είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό της Αυστρίας, είπε: "Εγώ καθημερινά θα ανεβάζω ρυθμούς. Πιστεύω θα είμαι έτοιμος από πλευράς δυνάμεων, είναι και θέμα του προπονητή να με χρησιμοποιήσει αν κρίνει πως πρέπει να το κάνει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ