ΠΑΟΚ

Βίκι: "Ο ΠΑΟΚ έχει φτασμένους ποδοσφαιριστές"

Basel coach Raphael Wicky arrives for the Champions League group A soccer match between SL Benfica and Basel at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Basel coach Raphael Wicky arrives for the Champions League group A soccer match between SL Benfica and Basel at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP IMAGES/AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο προπονητής της Βασιλείας, Ραφαέλ Βίκι, μιλώντας για την κλήρωση που έφερε αντίπαλο της ομάδας του τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League χαρακτήρισε το "Δικέφαλο" ως μια πολύ έμπειρη ομάδα.

«Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν θα υπήρχε ένα απλός αντίπαλος. Εμείς θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League και πρέπει να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο στο δρόμο μας. Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα πάνω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και αυτό λέει πολλά για την ποιότητα του αντιπάλου μας» είπε ο 41χρονος τεχνικός της Βασιλείας, Ραφαέλ Βίκι, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Επίσης ο νεαρός προπονητής στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια «μπαρουτοκαπνισμένη» ομάδα. «Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με παίκτες από διαφορετικές χώρες που κουβαλούν μαζί τους πολύ εμπειρία. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πολύ έμπειρη με παίκτες που δεν είναι στο ξεκίνημα τους αλλά ήδη φτασμένοι ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει περάσει από κάθε είδους καταστάσεις και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιου είδους αγώνες. Θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, που θέλουμε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ