ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Θα πάρουμε τον τίτλο κατά 99%, αν..."

Βιεϊρίνια: "Θα πάρουμε τον τίτλο κατά 99%, αν..."

Ο Βιεϊρίνια ανακρίθηκε από τον 11άχρονο Ανδρέα σε μία ξεχωριστή συνέντευξη στο ΠΑΟΚ TV.

Δεν είχε ξαναδώσει συνέντευξη σε junior reporter o Βιεϊρίνια. Αυτό δεν τον εμπόδισε, όμως, να κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον 11άχρονο Αντρέα την οποία κατέγραψε το ΠΑΟΚ TV.

Ο Πορτογάλος άσος μίλησε για το πώς άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στα 7 του στις Ακαδημίες της Γκιμαράες, δήλωσε φαν του Λουίς Φίγκο και των Ρονάλτο (του Βραζιλιάνου) και Μαραντόνα.

Θυμήθηκε το πώς ήρθε στον ΠΑΟΚ επηρεασμένος από την παρουσία του Φερνάντο Σάντος και της πορτογαλικής παροικίας που είχε στήσει, ενώ μίλησε για τις μεγάλες στιγμές της καριέρας του.

Κυρίως, όμως, αναφέρθηκε στο "δέσιμό" του με τον κόσμο του ΠΑΟΚ που τον έφερε πίσω στην Τούμπα, αφού όπως τόνισε: "Είναι δύσκολο να βρεις άλλους τέτοιους οπαδούς, ενώ η ομάδα δεν έχει κερδίσει πρωταθλήματα όπως οι σύλλογοι της Αθήνας. Αν πας στην Τούμπα, σίγουρα γίνεσαι ΠΑΟΚ",συμπλήρωσε.

Μίλησε για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Βάσω και κατέληξε, προβλέποντας: "Είμαι 99% σίγουρος ότι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως μέχρι σήμερα, γίνουμε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι, και ακολουθούμε τις ιδέες του προπονητή που ξέρει τι χρειάζεται τότε θα φέρουμε τον τίτλο".

Δείτε εδώ τη συνέντευξη:

photo credits: twitter: PAOK FC

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ