ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Τα θέλω όλα με τον ΠΑΟΚ"

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΑΝΤΡΕΣ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
Βιεϊρίνια MOTIONTEAM

Ο Βιεϊρίνια υποστήριξε ότι θέλει να κατακτήσει τα... πάντα με τον ΠΑΟΚ. Ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη που τον έφερε ξανά στην Τούμπα και για τον εαυτό του ανέφερε ότι επέστρεψε "με την ίδια ψυχή αλλά με μεγαλύτερη εμπειρία".

Πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του για τη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ, ο Βιεϊρίνια είναι και πάλι στον ΠΑΟΚ. Πιο ώριμος, πιο έμπειρος, αλλά και περισσότερο διψασμένος για να κερδίσει τίτλους με με τον Δικέφαλο, όπως υποστήριξε. Διαβάστε όσα ανέφερε ο Πορτογάλος.

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:

"Τα τελευταία χρόνια ακούστηκε πολλές φορές το όνομά μου αλλά προέκυψαν εμπόδια και δεν έγινε. Είμαι χαρούμενος, όμως, που επέστρεψα. Ακόμα δεν έχω πιστέψει πως υπέγραψα. Είχα πει πως ήθελα να επιστρέψω όταν θα είμαι ικανός να προσφέρω και είναι καλή η στιγμή που έγινε αυτό".

Για το πόσο τον βοήθησε το πέρασμά του από τη Γερμανία:

"Επέστρεψα ο ίδιος Βιεϊρίνια με την ίδια ψυχή αλλά με μεγαλύτερη εμπειρία. Έχω περάσει δύσκολα, κέρδισα αρκετά και μπορώ να βοηθήσω εκεί που θέλουν στον ΠΑΟΚ για να ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Αυτά τα πέντε χρόνια με βοήθησαν και σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο".

Για τις θέσεις που αγωνίστηκε:

"Έχω παίξει εξτρέμ, δεξί μπακ ακόμα και δεκάρι. Έχω πλέον την εμπειρία να βοηθήσω όπου χρειαστεί".

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ:

"Θέλω να τα κερδίσω όλα με τον ΠΑΟΚ. Πέρυσι κερδίσαμε το κύπελλο και νομίζω όλοι μας μπορούμε και θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το δείχνει και ο κύριος Σαββίδης με τις μεταγραφές που έκανε και τον ευχαριστώ και εγώ και θέλω να του δείξω πως έκανε καλή επιλογή".

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:

"Θέλω να του δώσω χαρές και να κατακτήσουμε τίτλους. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι τα πάντα. Δυστυχώς δεν κέρδισα τίποτα και θέλω να επιστρέψω κατακτώντας τίτλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ