ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Στο τέλος θα μιλήσουμε, όλοι ξέρουν τι γίνεται"

Βιεϊρίνια: "Στο τέλος θα μιλήσουμε, όλοι ξέρουν τι γίνεται"
MOTION TEAM

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια σκέφτεται την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και όχι τον τελικό, ενώ μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα, περιμένουν το κόσμο του "Δικεφάλου του Βορρά" στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παρέλαβε τα βραβεία του "11888 MVP" αλλά και για το "Play of the Month" και ο Φερνάντο Βαρέλα το βραβείο του "Regency Casino Best Goal" για το τέρμα που σημείωσε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αμφότεροι στάθηκαν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, με τον Πλατανιά, στο οποίο περιμένουν τους φίλους του ΠΑΟΚ στις κερκίδες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τα βραβεία που κατέκτησε: "Ήθελα να πάρω κάτι άλλο αλλά αυτό είναι δουλεία άλλων ανθρώπων… Είμαι χαρούμενος που πάμε καλά ως ομάδα, όχι ως Βιεϊρίνια κι έτσι θέλω να πάμε ως το τέλος".

Για τους στόχους της ομάδας: "Το happy end για μας θα είναι να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που μένουν".

Για τον τελικό Κυπέλλου: "Στο τέλος θα δούμε αν θα είμαστε ευχαριστημένοι ή όχι. Έχει περάσει αρκετός καιρός από όσα έγιναν στην Τούμπα και πριν τον τελικό πρέπει να δούμε τα παιχνίδια που έρχονται".

Για το πώς είναι ο ίδιος: "Προσπαθώ να είμαι πάντα καλά παρά τα όσα γίνονται. Στο τέλος θα μιλήσουμε. Όλοι ξέρουν τι γίνεται. Σκεφτόμαστε τώρα τον Παναθηναϊκό, έναν δύσκολο αντίπαλο. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο".

Για το δικό του μήνυμα προς το κόσμο: "Δεν χρειάζεται να στείλω μήνυμα στον κόσμο. Όπως και οι παίκτες θέλουν να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε στις αγώνες που απομένουν. Έχουμε δύο εβδομάδες ως τον τελικό, το μυαλό των οπαδών είναι εκεί αλλά εμείς έχουμε ακόμα δύο αγώνες μέχρι τότε. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας σε αυτά τα ματς πρώτα".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Το ματς με την ΑΕΚ τελείωσε με μια νίκη που μας την πήρε. Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτά που πέρασαν, είναι πολύ σημαντικό να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα".

Για την στήριξη του κόσμου: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για όλη αυτή τη σεζόν. Τους νιώθαμε πάντα δίπλα μας, τους θέλουμε δίπλα μας στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο".

ΒΑΡΕΛΑ: "ΕΞΤΡΑ ΚΙΝΗΤΡΟ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ"

Απ' την πλευρά του, ο Φερνάντο Βαρέλα που πήρε το βραβείο για το γκολ απέναντι στην ΑΕΚ, υποστήριξε πως ο τελικός κόντρα στους "κιτρινόμαυρους" αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο λόγω των όσων συνέβησαν στο πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

Για το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ: "Τα συναισθήματα δεν είναι όμορφα τώρα, θα ήθελα να είμαι εδώ για να πάρω το βραβείο σαν νικητής του αγώνα. Είναι ένα γκολ που όλοι ξέρουν ότι ήταν κανονικό, το δικαστήριο αποφάσισε διαφορετικά, σέβομαι τον κόσμο του ΠΑΟΚ πάρα πολύ που με ψήφισε και γι’ άυτό ήρθα να πάρω αυτό το βραβείο".

Για το αν έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έξτρα κίνητρο στο τελικό: "Σίγουρα έχουμε μεγάλο κίνητρο για να κερδίσουμε τον τελικό, είναι ένας τίτλος, πρέπει να σκεφτούμε όμως τώρα τα δυο παιχνίδια που μένουν για το πρωτάθλημα, παίζουμε τώρα με τον Παναθηναϊκό που θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση".

Για το μήνυμα του στον κόσμο: "Αυτό που σκέφτομαι είναι η απόφαση, είναι αυτή, δεν είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει, η ζωή συνεχίζεται, δεν είναι καλό να μένεις στο παρελθόν, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να επικεντρωθούμε στα ματς που έρχονται. Θέλω να πω στον κόσμο να είναι δίπλα μας, ώστε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν. Θέλω να τους δω στο γήπεδο στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά".

Για το γκολ του Κουλιμπαλί κόντρα στην Γιουβέντους και αν το... ζήλεψε: "Ναι, αν το είχε πετύχει στην Ελλάδα μάλλον δεν θα είχε μετρήσει. Στο εξωτερικό θεωρούν ότι το σημαντικό είναι το ποδόσφαιρο, εκεί ξέρουν ότι αυτή είναι η πραγματική χαρά και γι’ αυτό βλέπουμε τέτοια ωραία τέρματα".

Για το συμβόλαιο του: "Αυτή τη στιγμή είναι κάτι που ούτε εγώ, ούτε η ομάδα μας απασχολεί. Αυτό που μετράει είναι τα επόμενα παιχνίδια τα οποία έχουμε μπροστά μας να τα κερδίσουμε και από την απόδοση μου θα αποφασίσει και ο σύλλογος τι θα γίνει με το συμβόλαιο μου. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένεια του Σαββίδη που μας υποστηρίζει όλους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ