ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια σε Σταφυλίδη: "Μείνε εδώ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Βιεϊρίνια EUROKINISSI

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε ο Κώστας Σταφυλίδης, παρακολουθώντας τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο παρέα με τον Δημήτρη Πέλκα. "Μείνε εδώ" του φώναξε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Κώστας Σταφυλίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες και πήγε στην Τούμπα παρακολουθώντας από κοντά το παιχνίδι ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Πανιώνιο (3-1).

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Στόουκ, και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην Τούμπα.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είδε το ματς από τα επίσημα, παρέα με τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος είναι τιμωρημένος με λόγω καρτών και ήταν εκτός αποστολής.

Βιεϊρίνια: "Μη φύγεις, μείνε εδώ"

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την αποχώρηση του Κώστα Σταφυλίδη από το γήπεδο της Τούμπας, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια του φώναξε να μείνει εκεί.

Ο Πορτογάλος ήταν έτοιμος να κάνει δηλώσεις και μόλις αντιλήφθηκε ότι περνούσε πιο δίπλα ο Έλληνας μπακ, του φώναξε " μη φύγεις, μείνε εδώ".

Μάλιστα, και ορισμένοι φίλοι του Δικεφάλου που ήταν εκεί αποθέωσαν τον πρώην παίκτη της ομάδας, ο οποίος παραμένει αγαπητός στον κόσμο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ