ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Παλιά σε έκλεβαν με πέναλτι, τώρα βρήκαν άλλο τρόπο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Βιεϊρίνια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του διαιτητή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, Γιώργου Κομίνη, αλλά και της Ένωσης, ενώ αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Βιεϊρίνια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "FORZA", και ήταν επιθετικός εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, Γιώργου Κομίνη.

"Υπάρχει ένας διαιτητής, που λέει 'έδωσα γκολ και μετά οφσάιντ', μετά γράφει κάτι άλλο στο φύλλο αγώνα. Τι είναι αυτός; Σοβαρός άνθρωπος", τόνισε και συνέχισε λέγοντας: "Ο διαιτητής βγήκε από τα αποδυτήριά του, σφύριξε και είπε να παίξουμε. Αυτή είναι η αλήθεια.

Οι κύριοι από την Αθήνα δεν ήθελαν να βγουν. Δυστυχώς, αυτή είναι η κατάσταση. Κερδίζουν αυτοί, που φωνάζουν. Κερδίζουν οι ψεύτες και οι κλέφτες. Πίστευα ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά το μόνο, που άλλαξε είναι ο τρόπος. Παλιά σε έκλεβαν με πέναλτι, τώρα βρήκαν άλλο τρόπο να σε κλέβουν".

Σε άλλο κομμάτι της συνέντευξής του, ο Πορτογάλος σημειώνει: "Εγώ αισθάνομαι ότι είμαστε πρωταθλητές. Έχουμε μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κι αυτό δεν μπορεί να μας το κλέψει κανείς. Εμείς μιλάμε μέσα στο γήπεδο".

Για τον Ιβάν Σαββίδη, ο Βιεϊρίνια τόνισε: "Ο Σαββίδης ήρθε από μία άλλη χώρα, είναι Έλληνας, και ρίχνει λεφτά στη Ελλάδα, δίνει δουλειές. Είναι κακό αυτό; Γιατί είναι κακό;"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ