ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος στο κόσμο"

Portugal's Cristiano Ronaldo, left, and Vieirinha celebrate their sides first goal during the Euro 2016 Group F soccer match between Hungary and Portugal at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Wednesday, June 22, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Portugal's Cristiano Ronaldo, left, and Vieirinha celebrate their sides first goal during the Euro 2016 Group F soccer match between Hungary and Portugal at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Wednesday, June 22, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αποθέωσε τον συμπατριώτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο, με αφορμή το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουβέντους, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή την παραλαβή του βραβείου "play of the month" και σχολίασε, μεταξύ άλλων, το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντι με "ψαλιδάκι" στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους, αλλά μίλησε και για όλα όσα σκέφτεται με φόντο το φινάλε της πρώτης του σεζόν, στη δεύτερή του θητεία στον ΠΑΟΚ.

Για την κίνησή του με αντίπαλο τον Ζίζιτς: "Στη θέση που παίζω δεν είναι να βλέπουμε κάθε μήνα τέτοια πράγματα. Δεν ξεχνιέται όμως. Ήθελα να δείξω κάτι παραπάνω, από άποψη δημιουργίας. Δυστυχώς φέτος δεν μπορούσα, μακάρι του χρόνο να έχω κι άλλες τέτοιες στιγμές…"

Για το γκολ του Κριστιάνο Ροναλντο: "Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Κάθε φορά μας δείχνει κάτι διαφορετικό. Δούλεψα τέσσερα - πέντε χρονιά μαζί του στην εθνική ομάδα, ξέρω τι μπορεί να κάνει και πόσο έχει δουλέψει για να φτάσει εκεί που έφτασε. Είμαι ενθουσιασμένος με το γκολ που πέτυχε γιατί αλλά πράγματα βλέπεις στην προπόνηση κι αλλά στο Champions League".

Βιεϊρίνια: "Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος στο κόσμο"

Για το γεγονός ότι στην Ελλάδα ασχολούμαστε με δικαστήρια: "Εγώ αυτό που ήταν να πω το είπα. Δυστυχώς αυτό έχουμε. Από την στιγμή που παίζουμε στα δικαστήρια δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι, γιατί δεν είμαι δικηγόρος. Εμείς θα παίξουμε κι αφήνουμε τα άλλα για τους δικηγόρους μας. Δε μπορούν να μας κλέψουν τα χαμόγελα και την υπερηφάνεια. Αυτό που δείξαμε φέτος κάνεις δεν μπορεί να μας το πάρει. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να παίξει, αυτό σημαίνει πολλά, ότι άρχισαν να μας φοβούνται. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο, έχουμε μπροστά μας το Πάσχα για να ξεκουραστούμε ενόψει των αγώνων που ακολουθούν".

Για την επιστροφή του στην ομάδα: "Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα μου που αγαπώ κι αυτό μου φτάνει. Δε θέλω να σκεφτώ τίποτα άλλο".

Για το στόχο της δεύτερης θέσης και του Kυπέλλου: "Αυτό έχουμε. Μας πήραν το πιο σημαντικό έχουμε τα αλλά δύο…"

Photo Credits: AP Photo/Darko Bandic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το γκολ της ζωής του: Ανεπανάληπτο "ψαλίδι" ο Ρονάλντο

Τα απίθανα ρεκόρ του Ρονάλντο στο Champions League

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ