ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια, ο κορυφαίος του Μάρτη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Βιεϊρίνια EUROKINISSI

Ο Βιεϊρίνια είχε πολύ καλή απόδοση τον προηγούμενο μήνα, αφήνοντας με μικρή διαφορά τον Δημήτρη Πέλκα. Στην ανακοίνωση η ΠΑΕ εξήρε τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πήρε το πρώτοβραβείο 11888 MVP. Το έκανε για τον μήνα Μάρτιο κερδίζοντας με διαφορά στήθους τον Δημήτρη Πέλκα. Στη σχετική ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπογράμμισε και τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Συγκεριμένα αναφέρει:

"Το άκουσμα και μόνο της επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, ήταν αρκετό για να σκορπίσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις του Δικεφάλου. Από τις 31 Αυγούστου μέχρι σήμερα έχουν περάσει περισσότερο από έξι μήνες, κατά τους οποίους ο Πορτογάλος άσος δικαιολόγησε στον απόλυτο βαθμό τις προσδοκίες της μεταγραφής του.

O Βιεϊρίνια είναι πραγματικός ηγέτης, εντός και εκτός γηπέδου, πιστός στρατιώτης του προπονητή του, ο οποίος τον έχει χρησιμοποιήσει σε κάθε πιθανή θέση, ενώ με την ποιότητά του κάνει τη διαφορά.Τον Μάρτιο ήταν εξαιρετικός. Έπιασε τα γνωστά, υψηλά στάνταρ απόδοσής του, έβγαλε μία ασίστ, ενώ ξεχώρισε για με την συμπεριφορά του σε όλα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Βιεϊρίνια κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και ποσοστό 46,11% και αναδείχθηκε 11888 MVP Μαρτίου, κατακτώντας τον πρώτο του σχετικό τίτλο μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο.Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Δημήτρης Πέλκας , για διαφορά λίγων ψήφων. Ο νεαρός μέσος δεν κατάφερε να κάνει το… χατ-τρικ και αρκέστηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Τρίτος έμεινε ο Τζάλμα Κάμπος.

Οι 11888 MVP της σεζόν:

Αύγουστος: Τζάλμα Κάμπoς

Σεπτέμβριος: Δημήτρης Πέλκας

Οκτώβριος: Λέο Μάτoς

Νοέμβριος: Λέο Μάτoς

Δεκέμβριος: Δημήτρης Πέλκας

Ιανουάριος: Αλέξανδρoς Πασχαλάκης

Φεβρουάριος: Φερνάντo Βαρέλα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ