ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Μας πήραν αυτό που αξίζαμε"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ξέσπασε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Ο Πορτογάλος μίλησε για όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα τονίζοντας ότι πήραν από την ομάδα του αυτό που άξιζε. Τι ανέφερε για την επιστολή του σε FIFA και UEFA.

Έξαλλος με όσα έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο φάνηκε να είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά το διπλό του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Σχολίασε όσα έγιναν, μίλησε για τη συνέχεια και αναφέρθηκε επίσης στην ανοιχτή επιστολή που έγραψε προς FIFA και UEFA.

Αρχικά είπε:

"Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Όλη η ομάδα έδειξε που μπορούσαμε να φτάσουμε αν δεν γίνονταν όλα αυτά. Δείξαμε για ακόμη μια φορά ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και δυστυχώς μας πήραν αυτό που αξίζαμε".

Για τη συνέχεια:
"Πρέπει να κάνουμε αυτό που κάναμε σήμερα. Να δείξουμε προσωπικότητα. Όλοι περιμένουν το λάθος μας για να πουν ότι δεν αξίζαμε το πρωτάθλημα Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ζωντανοί"

Για το αν περίμενε αλλιώς τα πράγματα όταν επέστρεψε στην Ελλάδα:
"Περίμενα ότι είχαν αλλάξει πράγματα. Και τώρα τα ίδια είναι όμως, όπως πριν".

Για την ανοιχτή επιστολή του σε FIFA και UEFA:
"Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να μιλήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από τη στιγμή που δεν σε αφήνουν να παίξεις πρέπει να βρεις άλλους τρόπους για να το εκφράσεις αυτό που νιώθεις. Δεν θα αλλάξει κάτι επειδή εγώ έγραψα αυτό προς την FIFA και την UEFA. Επειδή είναι ο ΠΑΟΚ, δεν θα δικαιωθεί. Κάποιοι παίκτες μου έδωσαν συγχαρητήρια. Δεν είμαι ο Ρονάλντο ή Μέσι για να με ακούνε όλοι".

Για τον Ιβάν Σαββίδη:
"Σίγουρα δεν είναι ωραίο που μπήκε μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν σκότωσε κανέναν, μην τρελαθούμε κιόλας. Έκανε ένα λάθος, όπως κι εμείς οι παίκτες κάνουμε λάθη".

Ο Πορτογάλος μίλησε και στην κάμερα της NOVA δηλώνοντας τα εξής:

"Φαινόταν εύκολο αλλά δεν ήταν. Δείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα με στόχο να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος και να ξεχάσουμε όλα όσα έχουν συμβεί. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα, ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι, το αξίζουμε και θέλουμε να δείξουμε τι ομάδα είμαστε και ποια είναι η ποιότητά μας. Ένιωσα ότι έτσι έπρεπε να πράξω. Από τη στιγμή που δεν μας αφήνουν να δείξουμε τι αξίζουμε, πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο. Τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει αλλά κάτι πρέπει να γίνει για το καλό του αθλήματος.

Εμείς πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο αυτό που αξίζουμε. Απ’ τη στιγμή που δεν μας αφήνουν νιώθουμε αδύναμοι. Έγινε ό,τι έγινε αλλά τώρα μακάρι να αλλάξει κάτι γιατί όλοι αξίζουν να βλέπουν ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Εγώ έχω παίξει πολλά ντέρμπι και στα τελευταία δύο ματς, δυστυχώς ένα χαρτί βρήκε τον προπονητή του Ολυμπιακού αλλά δεν έχω δει την Τούμπα τόσο ήρεμη. Είναι δύσκολο να κρατήσεις την ηρεμία στους φιλάθλους. Αυτό που θέλω να πω είναι να στηρίζουν την ομάδα και τίποτα άλλο. Είμαστε μια οικογένεια και πρέπει να είμαστε ενωμένοι μέχρι το τέλος"

Ελ Καντουρί: "Να δείξουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές"

Από την μεριά του ο Ομάρ Ελ Καντουρί επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, δήλωσε τα εξής:

"Δεν ήμουν 100% έτοιμος, όμως σίγουρα νιώθω αρκετά καλά και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα νιώσω ακόμα καλύτερα. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε, για να δείξουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές εντός αγωνιστικού χώρου".

Κάμπος: "Δουλειά μας να κερδίζουμε στο γήπεδο"

Ο Τζάλμα Κάμπος ανέφερε μετά το ματς με τον Ατρόμητο πως η δουλειά των παικτών είναι να κερδίζουν στο γήπεδο και μόνο εκεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στηNOVA:

"Ξέραμε ότι το σημερινό ματς δεν θα ήταν εύκολο, θέλαμε πολύ τη νίκη, ελέγξαμε απόλυτα το ρυθμό του αγώνα και πήραμε τη νίκη. Προσπαθήσαμε να αφήσουμε εκτός όλα όσα έχουν συμβεί, η δουλειά μας φαίνεται στο γήπεδο. Δεν θέλω να σκέφτομαι οτιδήποτε άλλο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι οπαδοί πάντα είναι κοντά μας, δεν χρειάζονταν αυτά που έγιναν για να έρθουν κοντά μας. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε στο γήπεδο, να κερδίζουμε εκεί και ο κόσμος να μας στηρίζει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ