ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Κάθε αγώνας, ένας τελικός"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Βιεϊρίνια μίλησε για τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουν τα ματς ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για να φτάσουν στη κατάκτηση του τίτλου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Κάθε αγώνας για τον ΠΑΟΚ είναι μία μάχη την οποία θα πρέπει να κερδίσουμε. Με αυτή τη λογική παίξαμε απέναντι στον Παναιτωλικό και με την ίδια θα αγωνιστούμε και στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Για μας κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό και έτσι το βλέπουμε, ώστε στο τέλος να φτάσουμε στον μεγάλο στόχο. Η ομάδα είναι ενωμένη και πρέπει να παραμείνουμε έτσι, ενωμένοι όλοι μαζί μέχρι το τέλος.

Είναι καλό ότι η ομάδα πλέον δεν χάνει την ψυχολογία της όταν το παιχνίδι δεν της βγαίνει. Πρέπει να παλεύουμε κάθε αναμέτρηση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα κι αυτό κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ δείχνει πλέον χαρακτήρα και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο επόμενο, αλλά και σε όσα παιχνίδια απομένουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ