ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Ήμασταν καλύτεροι, θέλουμε το πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βιεϊρίνια υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και άξιζε έστω το βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 απ' τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και είδε τη διαφορά απ' τους "ερυθρολεύκους" να μειώνεται στον ένα βαθμό. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βιεϊρίνια μίλησε στην κάμερα της NOVA και υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και άξιζε έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Τα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε φάσεις για να κάνουμε γκολ. Αλλά σε μία φάση που κανείς δεν περίμενε, δεχθήκαμε το γκολ. Το παλέψαμε μέχρι τέλους, είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Ωστόσο, είναι νωρίς ακόμα και στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Για το αν θεωρεί πως οι απώλειες βαθμών με τις μικρές ομάδες θα κοστίσουν στον ΠΑΟΚ: "Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε τους αγώνες που χάσαμε βαθμούς. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Σε κάθε αγώνα γινόμαστε καλύτεροι. Περιμένω να παίξουμε με τον κόσμο μας στην Τούμπα γιατί τον χρειαζόμαστε και θέλουμε τη βοήθειά του".

Για την αγωνιστική άνοδό του τα τελευταία ματς: "Τα τελευταία 2-3 χρόνια έπαιζα σε διαφορετική θέση, ως δεξιός μπακ. Δεν είναι εύκολο να αλλάξω το στυλ παιχνιδιού άμεσα. Σε κάθε αγώνα γίνομαι καλύτερος. Νομίζω πως θα βρω άμεσα το ρυθμό μου".

Για το αν προτιμά να αγωνίζεται ως μπακ ή εξτρέμ: "Θέλω να παίζω εξτρέμ. Αυτή ήταν πάντα η θέση μου. Οπότε, αρχίζω να παίζω πάλι στη θέση που αγαπάω".

Για το αν δεν του άρεσε κάτι στον ΠΑΟΚ: "Το αποτέλεσμα. Αυτό θα ήθελα να αλλάξω. Έχουμε παίξει, κατά διαστήματα, πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα είναι η διάρκεια. Πρέπει να σκεφτούμε όμως πως είχαμε απέναντί μας τον Ολυμπιακό, μία μεγάλη ομάδα. Μετά το γκολ που φάγαμε, προσπαθήσαμε, παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για το αν θα βελτιωθεί η ομάδα: "Ήμουν 5,5 χρόνια εκτός, γνωρίζω κάποιους παίκτες, αλλά έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές. Είναι λογικό να χρειάζεται υπομονή, γιατί έχουμε νέους παίκτες. Ωστόσο, έχουμε εμπειρία και ποιότητα και σίγουρα θα γίνουμε καλύτερη ομάδα".

Με τι σκέψεις φεύγει απ' το Καραϊσκάκη: "Είναι δύσκολο. Για 90-95 λεπτά ήμασταν καλύτερη ομάδα. Από μία άτυχη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Η εικόνα που δείξαμε στα πρώτα 30 λεπτά θέλουμε να την κρατήσουμε. Θα γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν ήταν άσχημη η εικόνα μας, απ' την στιγμή που επρόκειτο για ένα ντέρμπι".

Πρίγιοβιτς: "Θεωρούσα ότι θα βάζαμε γκολ"

Από την πλευρά του ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς είπε στην κάμερα της "NOVA" μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Ήταν ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαμε καλή απόδοση. Θεωρούσα ότι θα βάζαμε γκολ αργά η γρήγορα. Αυτό δεν έγινε και αντίθετα ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ από δικό μας λάθος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ