ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Η εβδομάδα ήταν δύσκολη για μένα για προσωπικούς λόγους"

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει την εικόνα του εκτός έδρας για να μείνει στην κορυφή. Σε ψυχολογία και ρυθμό στάθηκε ο Κουλούρης.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πέτυχε το πρώτο του γκολ στην δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ, ισοφαρίζοντας με πέναλτι τον Ατρόμητο και δήλωσε ότι ήθελε πολύ να σκοράρει. Ο Πορτογάλος υποστήριξε ότι πρέπει ο ΠΑΟΚ να αλλάξει το μυαλό του εκτός έδρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

"Ήταν δύσκολα κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί στην έδρα μας και να βρεθούμε στην κορυφή. Ο Ατρόμητος πάει πολύ καλά. Μετά από το 0-1 βγήκαμε περισσότερο μπροστά, αλλά το ξέραμε από την αρχή πως θα ήταν δύσκολο. Είμαστε χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς. Προσπαθήσαμε να δουλεύουμε πιο σκληρά και να κάνουμε ό,τι μας ζητά ο προπονητής. Εκτός έδρας δεν μας βγαίνει το αποτέλεσμα, θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Θέλαμε τη νίκη σήμερα, να δουλέψουμε σκληρά τώρα".

Για το γκολ που πέτυχε

"Ήθελα πολύ να βάλω γκολ, γιατί η εβδομάδα ήταν δύσκολη για μένα για προσωπικούς λόγους".

Για τη συνέχεια

"Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει και να μείνουμε πλέον στην κορυφή. Θα είναι δύσκολο αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας εκτός έδρας, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική με τον Πανιώνιο. Να αλλάξουμε το μυαλό μας και να μπούμε στο παιχνίδι πιο δυνατά, μας λείπουν οι εκτός έδρας νίκες".

Για τις διαφορές με την προηγούμενη θητεία του στον ΠΑΟΚ

"Άλλαξαν πολλά πράγματα από την τελευταία μου θητεία στον ΠΑΟΚ, είναι διαφορετικές ομάδες, η τότε με την τωρινή. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα, έφυγα χωρίς να κερδίσω τίποτα και τώρα θέλω να βοηθήσω για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Όλοι ξέρουν τι θέση θέλω να παίζω, αλλά με ενδιαφέρει να βοηθώ την ομάδα από οποιαδήποτε θέση".

Κουλούρης: "Μέσα από τα παιχνίδια παίρνω ψυχολογία και ρυθμό"

Ο Ευθύμης Κουλούρης από την πλευρά του στάθηκε στον ψυχολογικό τομέα. Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, είπε τα εξής.

Αρχικά ανέφερε: " Ο Ατρόμητος έχει δείξει πως είναι καλή ομάδα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα φάουλ του Ατρομήτου, που ήταν και η μοναδική του φάση τη δεδομένη στιγμή. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, γυρίσαμε το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι που μετράει. Πλέον, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με στόχο να πάρουμε ακόμη μια νίκη".

Στη συνέχεια είπε: "Έχουμε παίκτες που ξεχωρίζουν και είναι ποιοτικοί. Γυρίσαμε στις νίκες, κάτι που το χρειαζόμασταν και ψυχολογικά. Τώρα είναι ώρα να ξεκουραστούμε και να αναλύσουμε τον επόμενο αντίπαλο. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Σε κάθε ματς θέλουμε τους τρεις βαθμούς".

Για τη λήξη της ποινής κεκλεισμένων των θυρών της Τούμπας, σημείωσε: "Είναι σημαντικό που θα έχουμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας. Πρέπει να παίρνουμε και τα εκτός έδρας ματς. Είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει και μεταξύ μας".

Όσο για τον χρόνο που πήρε, είπε: "Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει παιχνίδια για να πάρει ρυθμό. Εγώ συμμετείχα στις προπονήσεις όλο αυτό τον καιρό για να είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου. Μέσα από τα παιχνίδια παίρνω ψυχολογία και ρυθμό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ