ΠΑΟΚ

Video ΠΑΟΚ για Γκαρθία: "PrayForOscar"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημιούργησε video με τίτλο "PrayForOscar", στο οποίο κάνει αναφορά στα γεγονότα της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχουν και οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Αναστασίου το 2014 στο "Γ. Καραϊσκάκης" (VIDEO).

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε video στον λογαριασμό του στο Facebook, με το οποίο θέλησε να καταδείξει ότι ο Όσκαρ Γκαρθία δεν τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Στην αρχή του video καταγράφεται η στιγμή που το ρολό ταμειακής μηχανής πέφτει στον Ισπανό.

Ακολούθως, εικόνες με τον προπονητή του Ολυμπιακού πεσμένο στο ταρτάν, το ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια που μετέφερε στη Nova ο ρεπόρτερ των "ερυθρόλευκων", Νίκος Γαβαλάς, η αποχώρηση του Γκαρθία με προορισμό το Διαβαλκανβικό, η εικόνα με το κολάρο που φόρεσε ο Καταλανός προπονητής, αλλά και αυτή με τα αίματα στο πάνω μέρος του χείλους του.

Στο ίδιο video ακούγονται οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (2014, 0-3), όταν ο τότε τεχνικός του "τριφυλλιού", Γιάννης Αναστασίου, είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο από κύπελλο με αναψυκτικό: " Αυτά δεν τα κάνει κανένας από τον Ολυμπιακό. Είναι άνδρες στον Ολυμπιακό και στέκονται όρθιοι. Το να φάει ένα ποτηράκι χάρτινο και να πέσει ανάσκελα κάποιος, ας μην το σχολιάσω...".

Το διάρκειας 1.27 video, υπό τους ήχους των AC/DC και του Thunderstruck, κλείνει με το hashtag: "#PrayForOscar". Δηλαδή, "προσευχηθείτε για τον Όσκαρ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ