Βήμα σε δημοσιογράφους... 6-11 ετών

Βήμα σε δημοσιογράφους... 6-11 ετών

Η κίνηση του ΠΑΟΚ για 30 μικρούς του φίλους (ηλικίας 6-11 ετών), που θα γεμίσουν την αίθουσα Τύπου της Τούμπας και θα αναλάβουν... ανακριτικό ρόλο για τους παίκτες του "Δικεφάλου".

Οι ποδοσφαιριστές ή ο προπονητής της ομάδας παίρνουν τη θέση τους στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας, οι κάμερες ανάβουν και οι δημοσιογράφοι ετοιμάζονται για να κάνουν τις ερωτήσεις τους μέσα από τις οποίες θα ενημερωθεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Κρατήστε όλα τα παραπάνω εκτός από το κομμάτι των δημοσιογράφων. Γιατί αυτή τη φορά τον συγκεκριμένο ρόλο θα τον αναλάβουν οι μικροί μας φίλοι. Θα γίνουν τα Press Kids. Με την αυθεντική και αφοπλιστική τους ειλικρίνεια θα έχουν την ευκαιρία να "ανακρίνουν" έναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ σε μια εκδήλωση σχεδιασμένη μόνο για εκείνους.

Ο ΠΑΟΚ, μέσω των Press Kids δίνει τη δυνατότητα σε 30 τυχερά παιδιά ηλικίας 6 ως 11 ετών να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Να συμμετάσχουν στην πιο ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου της σεζόν που θα μεταδοθεί ζωντανά από τo PAOK TV.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 25/3 συμπληρώνοντας (και μέσω των γονιών τους) την ειδική φόρμα.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Walking Dead και Marvel: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις σήμερα

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24