ΠΑΟΚ

Βεζυρτζής: "Με στρατηγό τον Ιβάν στη μάχη"

Βεζυρτζής: "Με στρατηγό τον Ιβάν στη μάχη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τον Νίκο Βεζυρτζή η ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη αποτελούσε εξ αρχής μία πάγια και αδιαπραγμάτευτη θέση, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Μίλησε ακόμα για... ευθανασία του σημερινού συστήματος.

Ένας από τους πλέον έμπειρους παράγοντες του ΠΑΟΚ είναι ο Νίκος Βεζυρτζής, ο οποίος μίλησε για το μέλλον του "Δικεφάλου" και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης την προεδρία της ΠΑΕ, μιλώντας στον "Arena FM".

"Από την πρώτη συνάντηση που είχα με τον κ. Σαββίδη του είχα πει ότι αυτό πρέπει να γίνει, γιατί αυτό είναι το πρέπον. Του είχα εκφράσει αυτή την άποψη, αναλύοντας το σκεπτικό μου για τους λόγους που πρέπει να μπει ο ίδιος μπροστάρης στην διοίκηση, αυτός να φαίνεται πρώτος απ’ όλους. Στην μάχη πρέπει να είναι επικεφαλής ο στρατηγός" τόνισε ο έμπειρος παράγοντας. Επεσήμανε, ακόμα, ότι ο ΠΑΟΚ "βρίσκεται σε πόλεμο και με ηγέτη τον Σαββίδη πρέπει να τον κερδίσει".

"Ένας ιδιοκτήτης μίας ομάδας πρέπει να είναι μπροστά σε όλα, διότι με το όνομά του δίνει άλλη οντότητα στην διοίκηση. Έτσι κι αλλιώς αυτός αποφασίζει. Αναλαμβάνοντας ο κ. Σαββίδης την προεδρία, αναλαμβάνει και τις ευθύνες των αποφάσεων, τις οποίες ο ίδιος λάμβανε, έχοντας, πάντα, τον τελευταίο λόγο ως ιδιοκτήτης", πρόσθεσε ο Βεζυρτζής.

Συνέχισε, λέγοντας πως "ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε ένα σημείο που είναι βαθιά μέσα στον πόλεμο και πρέπει να είναι ο στρατηγός μπροστά στην μάχη. Εύχομαι καλή επιτυχία να έχει η νέα διοίκηση και με την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Σαββίδης να φέρει και έναν τίτλο στον ΠΑΟΚ, τον οποίο έχει πολλά χρόνια η ομάδα να τον γευτεί.

Είναι δυνατόν να μην πιστεύω ότι μπορεί να βγει ο πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ; Είναι δυνατόν με έναν πρόεδρο με τέτοια οικονομική επιφάνεια και δύναμη να μην μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του; Ο κ. Σαββίδης μπήκε μπροστάρης και πρέπει να κερδίσει τον πόλεμο".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ