ΠΑΟΚ

Βεζυρτζής: "Ανιστόρητοι και ασεβείς"

Βεζυρτζής: "Ανιστόρητοι και ασεβείς"

Σκληρή δήλωση από τον Νίκο Βεζυρτζή για την κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να διοργανώσει ψηφοφορία για την επιτροπή εορτασμού των 90 χρόνων στην οποία δήλωσε πως δεν θέλει να συμμετέχει.

Ο Νίκος Βεζυρτζής τοποθετήθηκε σχετικά με την ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επιτροπή εορτασμού των 90 χρόνων ιστορίας του συλλόγου, τονίζοντας πως η ιστορία γράφεται και δεν ψηφίζεται. Μάλιστα, τονίζει πως πιστεύει ότι η συγκεκριμένη ιδέα δεν είναι εις γνώσην του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Βεζυρτζή:

"Φίλοι του ΠΑΟΚ,

Η ιστορία του ένδοξου συλλόγου μας, που σε λίγους μήνες συμπληρώνει 90 χρόνια προσφοράς στον ελληνικό αθλητισμό, δεν ψηφίζεται, αλλά γράφεται.

Όσοι προσπαθούν με ψηφοφορίες να τιμήσουν την ιστορία του ΠΑΟΚ την προσβάλλουν βάναυσα. Είναι και ανιστόρητοι, είναι και ασεβείς…

Προσωπικά πιστεύω ότι η… ευφυής αυτή ιδέα δεν είναι εις γνώσην του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης και γνωρίζει την ιστορία του ΠΑΟΚ, και πάνω απ’ όλα την τιμά. Δυστυχώς, όμως, τον εκθέτουν άνθρωποι, οι οποίοι και την ιστορία του ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουν και δεν τη σέβονται.

Χωρίς ίχνος προσβολής προς όλους τους συμμετέχοντες δεν αποδέχομαι την παρουσία μου στη λίστα για την τελική δημιουργία της επιτροπής των 90 χρόνων.

Σε μια λίστα, που οι «εμπνευστές» της, δεν μπήκαν καν στον κόπο να ρωτήσουν αν επιθυμώ ή όχι τη συμμετοχή μου.

Με τιμή

Νίκος Βεζυρτζής

Πρώην πρόεδρος ΠΑΟΚ"

Οι αντιδράσεις έφεραν παύσεις και αλλαγές στην ψηφοφορία

Δεν ήταν μόνο ο Νίκος Βεζυρτζής που αντέδρασε με την επιλογή της ΠΑΕ να βάλει σε ψηφοφορία την επιλογή των τεσσάρων προσωπικοτήτων που θα συμπληρώσουν την εντεκάδα της επιτροπής για τον εορτασμό των 90 χρόνων. Σύμφωνα με πληροφορίες και άλλοι από τους προτεινόμενους επικοινώνησαν με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τους εξέφρασαν την δυσφορία τους κυρίως για το γεγονός ότι δεν ρωτήθηκαν για να είναι υποψήφιοι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ΠΑΕ να κάνει παύση στην ψηφοφορία, την οποία θα αρχίσει και παλιά από Δευτέρα αφού πρώτα διαπιστωθεί και ποιοι από τους υποψήφιους θέλουν να συμμετέχουν.

Έτσι άλλαξε και το κείμενο της ανακοίνωσης που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Αναλυτικά:

"Από τη Δευτέρα η ψηφοφορία για τις τέσσερις προσωπικότητες που προτάθηκαν από τους φίλους του ΠΑΟΚ προκειμένου να συμπληρωθεί η 11άδα της επιτροπής των 90 χρόνων, η οποία υπό τον κ. Ιβάν Σαββίδη θα καθορίσει το πρόγραμμα δράσεων για το 2016.

09.10.2015 Από την προσεχή Δευτέρα οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να επιλέξουν τις τέσσερις προσωπικότητες, ανάμεσα στις υποψηφιότητες που προτάθηκαν από τον ίδιο τον κόσμο του Δικεφάλου, προκειμένου να συμπληρωθεί η 11άδα της επιτροπής των 90 χρόνων, η οποία υπό τον κ. Ιβάν Σαββίδη θα καθορίσει το πρόγραμμα δράσεων για το 2016. Όπως είναι γνωστό οι εκδηλώσεις και οι δράσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν το 2016 όταν και ο ΠΑΟΚ θα συμπληρώσει 90 χρόνια ζωής, θα προκύψουν από τις προτάσεις του κόσμου, οι οποίες θα αξιολογηθούν από την 11μελή επιτροπή που εκτός από την αξιολόγηση θα καταθέτει τις προτάσεις της απ’ ευθείας στον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη, υπό τον οποίο και θα λειτουργεί η επιτροπή.

Ήδη ένας πυρήνας ανθρώπων έχει επιλεγεί και έχει προσκληθεί από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη. Συγκεκριμένα οι Κούλης Αποστολίδης, Γιώργος Λυσσαρίδης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Ντίνος Καραμητρούσης, Μπάνε Πρέλεβιτς, και Γιώργος Τζέτζης έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση και καθορίζοντας το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η επιτροπή, θα ξεκινήσει και η αξιολόγηση ιδεών και προτάσεων. Την αρχική εξάδα πλαισίωσε και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα εκπροσωπεί τον ΑΣ ΠΑΟΚ, καθώς ο ερασιτέχνης θα έχει άμεση συμμετοχή και εμπλοκή στις εορταστικές εκδηλώσεις. Στόχος είναι να πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του έτους δράσεις όχι μόνο με επίκεντρο την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όλα τα σημεία του πλανήτη όπου υπάρχουν πυρήνες ανθρώπων που ζουν και αναπνέουν για τον Δικέφαλο, εκδηλώσεις που θα απευθύνονται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Τις ιδέες σας για δράσεις ενόψει των εορτασμών για τα 90 χρόνια, τις ιδέες για επετειακά προϊόντα καθώς και οποιοδήποτε υλικό θεωρείτε ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, μπορείτε να τις αποστείλετε είτε ταχυδρομικώς (ΠΑΕ ΠΑΟΚ – «Επιτροπή 90 χρόνων ΠΑΟΚ» – Μικράς Ασίας 1, ΤΚ 54351, Θεσσαλονίκη), είτε με φαξ (2310 – 951000), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ