ΠΑΟΚ

Βετεράνοι ΠΑΟΚ: "Ψυχή και σώμα στο πλευρό του Σαββίδη"

Βετεράνοι ΠΑΟΚ: "Ψυχή και σώμα στο πλευρό του Σαββίδη"
ΠΑΟΚ Τούμπα INTIME SPORTS

Ανακοίνωση των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για τον αγώνα ενάντια στη διαφθορά που έχει αρχίσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του εκφράζει τη στήριξη του στον Ιβάν Σαββίδη στην προσπάθεια για εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

"Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Σαββίδης, ξεκίνησε μια τεράστια προσπάθεια για την αλλαγή του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο κινείται το ποδόσφαιρο και οι ομάδες, προς την κατεύθυνση της δικαιοσύνης και της ισονομίας. Μια προσπάθεια η οποία έχει σαν στόχο την απαγκίστρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από την διαφθορά και την αλλαγή των ανθρώπων που ηγούνται της ΕΠΟ και της Superleague, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια λειτουργούν προς όφελος μιας και μόνο ΠΑΕ. Κυρίως, όμως, μια προσπάθεια η οποία πέρα από την αλλαγή των σημερινών ηγετών της ΕΠΟ και της Superleague θα δημιουργήσει συστήματα, κανονισμούς και διαδικασίες οι οποίες με ουσιαστικές εγγυήσεις θα διασφαλίζουν την διαχρονική λειτουργία τους με βάση την ίση αντιμετώπιση όλων των ομάδων από τις ποδοσφαιρικές Αρχές.

Παράλληλα πρέπει η Πολιτεία να κάνει το καθήκον της πιέζοντας προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως νομοθετώντας ένα πλαίσιο για την ύπαρξη τέτοιων συνθηκών λειτουργίας του ποδοσφαίρου.Πιστεύουμε ότι μόνο με τέτοιες συνθήκες θα ελαχιστοποιηθούν, αν όχι εξαφανιστούν, τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα με αποτέλεσμα οι ομάδες να ανταγωνίζονται μόνο ποδοσφαιρικά, το ποδόσφαιρο να αναπτύσσεται, να καθίστανται τέλος ελκυστικό και να γεμίσουν τα γήπεδα ώστε οι θεατές να απολαμβάνουν θέαμα και ψυχαγωγία.

Ο ΠΑΟΚ με τέτοιες συνθήκες έχει την οικονομική ευρωστία, την τεράστια δυναμική της ιστορίας και του κόσμου του και των ικανοτήτων του:

1) Να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα.

2) Να κατακτήσει τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εμείς οι οποίοι ζήσαμε διαχρονικά στο πετσί μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους την αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί μέχρι σήμερα δηλώνουμε ότι πέρα από τα λάθη ή παραλείψεις που έχουν γίνει από την ΠΑΕ στο διοικητικό-αγωνιστικό τομέα:

1) Είμαστε με ψυχή και σώμα στο πλευρό του κ. Σαββίδη.

2) Είμαστε στην διάθεση του εάν, όταν, και σε οτιδήποτε κρίνει ότι μπορούμε να βοηθήσουμε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ