ΠΑΟΚ

Βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Βέρνμπλουμ

CSKA's Pontus Wernbloom, left, challenges for the ball with Benfica's Luisao during the Champions League Group A soccer match between CSKA Moscow and Benfica in Moscow, Russia, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
CSKA's Pontus Wernbloom, left, challenges for the ball with Benfica's Luisao during the Champions League Group A soccer match between CSKA Moscow and Benfica in Moscow, Russia, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV

Ο ΠΑΟΚ κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον Πόντους Βέρνμπλουμ να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα. Ανέβασε κι άλλο την προσφορά του ο Δικέφαλος για τον Σουηδό.

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Πόντους Βέρνμπλουμ συνεχίζονται και έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Δικεφάλου ανέβασαν και άλλο την προσφορά τους στον 32χρονο ποδοσφαιριστή και έχουν φτάσει πολύ κοντά στις απαιτήσεις του.

Ίσως η κίνηση του ΠΑΟΚ να δώσει την ώθηση που απαιτείται προκειμένου οι συζητήσεις των δύο πλευρών να καταλήξουν σε συμφωνία. Το σίγουρο είναι ότι με αυτή, οι επιτελείς του Δικεφάλου δείχνουν τις προθέσεις του να αποκτήσουν το Βέρνμπλουμ που «ντε φάκτο» αποτελεί τον πρώτο τους μεταγραφικό στόχο.

Τι προσδοκούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από αυτόν; Κυρίως ότι θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου, προσθέτοντας δυναμισμό και επιθετικότητα στην ανασταλτική της λειτουργία. Ο Βέρνμπλουμ είναι ένας κατ΄εξοχήν aggressive ποδοσφαιριστής, στοιχείο που είναι αλήθεια ότι λείπει από τους μέσους που ανήκουν ήδη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Η αντίδραση της πλευράς του παίκτη στην αυξημένη πρόταση που του έγινε αναμένεται άμεσα και αν είναι θετική, τότε θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

(AP Photo/Ivan Sekretarev)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ