ΠΑΟΚ

Βελτιωμένη πρόταση ΠΑΟΚ για Τσίμιροτ

Βελτιωμένη πρόταση ΠΑΟΚ για Τσίμιροτ

"Έχουμε καλύτερες προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες" δηλώνει στο Sport24.gr ο Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς μετά το τετ-α-τετ με Άρνεσεν.

Ολοκληρώθηκε περίπου στις 20.00 το ραντεβού του Φρανκ Άρνεσεν με τον αθλητικό διευθυντή της Σαράγεβο με αποκλειστικό θέμα τη μεταγραφή του Γκόικο Τσίμιροτ. Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του Σλοβάκου στον εκπρόσωπο της Σαράγεβο που προβλέπει την καταβολή ποσού 1 εκ. ευρώ (500.000 ευρώ άμεσα και τα υπόλοιπα σε δύο δόσεις) και ποσοστό μεταπώλησης 20 με 25%.

Την ύπαρξη βελτιωμένης πρότασης παραδέχθηκε ο αθλητικός διευθυντής της Σαράγεβο, κ. Ιμπράκοβιτς με νέες δηλώσεις του στο Sport24.gr: "Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την πρότασή του, όπως είναι επίσης αλήθεια ότι έχουμε στα χέρια μας και καλύτερες προτάσεις από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, την Φράιμπουργκ, τη Γκενκ και έναν ακόμη βελγικό σύλλογο" σημείωσε ο κ. Ιμπράκοβιτς, σημειώνοντας ωστόσο: "Ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να πάρει τον παίκτη, όλα όμως θα κριθούν αύριο. Θα ενημερώσω σήμερα το βράδυ τον ιδιοκτήτη της Σαράγεβο, Βίνσεντ Ταν και αύριο θα δώσουμε την απάντησή μας στον κ. Άρνεσεν". Πώς, όμως, εξηγείται το γεγονός ότι ο κ. Ιμπράκοβιτς δίνει ελπίδες στον ΠΑΟΚ παρότι δεν έχει κάνει την καλύτερη πρόταση.

Πολύ απλά από το γεγονός ότι ο Δικέφαλος, όπως έκανε και με τον Λέοβατς, έχει αποσπάσει το "οκ" του Τσίμιροτ πιθανότατα για τετραετές συμβόλαιο με 400.000 ευρώ ετησίως και με αυτό ως όπλο πιέζει την Σαράγεβο.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι στη συνομιλία μας, ο κ. Ιμπράκοβιτς μίλησε για διαφορετική στρατηγική του ΠΑΟΚ σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που θέλουν τον 22χρονο Βόσνιο μέσο, προφανώς εννοώντας τη συμφωνία που έκανε ο Άρνεσεν με τον παίκτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ