ΠΑΟΚ

Βελούδινο διαζύγιο ΠΑΟΚ - Τζαβέλλα

Βελούδινο διαζύγιο ΠΑΟΚ - Τζαβέλλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποιος είναι ο στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στο καυτό θέμα με τον Γιώργο Τζαβέλλα και το διαζύγιο μαζί του. Οι πρώτες επαφές και η στάση του παίκτη.

Δεν είναι καθόλου απλή η υπόθεση Τζαβέλλα και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το γνωρίζουν. Ο διεθνής αμυντικό έχει πατήματα για να στηρίξει μία νομική κίνηση σε βάρος του Βλάνταν Ιβιτς και της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, παρά τις διορθωτικές δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού στα Τρίκαλα.

Προς το παρόν, πάντως η πλευρά Τζαβέλλα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της και δεν επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί κατάθεσης αγωγής. "Δεν έχω δικηγόρο...", έλεγε χθες ο διεθνής αμυντικός στο περιβάλλον του για αν δείξει ότι ακόμη κάνει διάφορες σκέψεις και δεν έχει καταλήξει σε αποφάσεις.

Ο Τζαβέλλας δεν βιάζεται, καθώς έχει σε ισχύ ένα συμβόλαιο 500.000 ευρώ ετησίως με διάρκεια ως το 2020, το οποίο τον καλύπτει απόλυτα. Ο ΠΑΟΚ, όμως, θα ποντάρει και στη φιλοδοξία του παίκτη και το γεγονός ότι θέλει να είναι ενεργός λόγω και της Εθνικής και θα επιδιώξει ένα "βελούδινο" διαζύγιο. Κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, τονίζουν ότι ήδη έχει γίνει η πρώτη-άκαρπη-κρούση.

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι θα βρουν συναινετική λύση και σ' αυτή πιστεύουν ότι θα παίξει ρόλο και το ενδιαφέρον που έχουν αρχίσει να δείχνουν διάφορες ομάδες. Το σίγουρο είναι ότι τα λεφτά που του δίνει ο ΠΑΟΚ, ο Τζαβέλλας δεν μπορεί να τα βρει αλλού στην παρούσα φάση, εκτός κι αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό. Κι αυτή ή παράμετρος θα παίξει τον ρόλο της.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, θα ρίξει γέφυρες στον Τζαβέλλα και γι' αυτό σκέφτεται σοβαρά να τον στείλει για προπόνηση με τους "κομμένους", Τζιόλη, Σκόνδρα, Χατζηισαΐα (αν και από χθες παίζεται σενάριο επιστροφής του στην α' ομάδα) και όχι στην Κ20. Σε κάθε περίσταση, ο Σαββίδης θα επιδιώξει να κλείσει όσο το δυνατό πιο ήπια το θέμα Τζαβέλλα για να ηρεμήσει η κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίβιτς: "Μπορεί να επιστρέψει ο Χατζηισαΐας"
Χωρίς Γλύκο και Περέιρα στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ
Γεωργιάδης: "Ό,τι χειρότερο να δίνουν τροφή για κουτσομπολιά μέσα από τον ΠΑΟΚ"!
Ενίσχυση με Παντελή Κωνσταντινίδη στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ
Δημόπουλος: "Ποιος Μίχελ; Διαιτητής ήταν ο άνθρωπος..."
Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις Ίβιτς
Ας μπουν επιτέλους αρχές στα αποδυτήρια
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ