ΠΑΟΚ

Βελλίδης: "Υπάρχουν νέα παιδιά με πολύ ταλέντο στον ΠΑΟΚ"

Βελλίδης: "Υπάρχουν νέα παιδιά με πολύ ταλέντο στον ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκος Βελλίδης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει λαμπρό μέλλον, αναφέρθηκε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αλλά και στο "κεφάλαιο" Εθνική.

Για διάφορα θέματα μίλησε στον Arena fm ο Μάρκος Βελλίδης ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων την βελτίωση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ (σ.σ. υπάρχουν δύο σερί νίκες, αυτές απέναντι σε Παναιτωλικό και Καλλονή). Ο Ελληνας τερματοφύλακας είπε:

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Το ήθελα πάρα πολύ μετά από 2,5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον ΠΑΣ να γίνει αυτήν μεταγραφή. Έγιναν όλα με σοβαρότητα. Ο ΠΑΣ δε στάθηκε εμπόδιο, ήθελαν να με βοηθήσουν. Και ο κόσμος όμως θεωρούσε ότι πρέπει να γίνει το βήμα προς τα ψηλά και τον ευχαριστώ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τόσο μεγάλο σωματείο, όπου φυσιολογικά υπάρχει πίεση, αλλά είναι υπέροχο να βλέπεις την Τούμπα γεμάτη".

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: "Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε στην αρχή. Τη θέση του τερματοφύλακα, λίγοι μπορούν να την κρίνουν. Τα γκολ που δεχόμασταν πριν λίγο καιρό ήταν απίστευτα. Φαίνεται να αλλάζει αυτό και η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της".

Για το λάθος του στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ: "Να με επηρέασε ένα γκολ στην πρώτη εμφάνιση με την ΑΕΚ, όχι. Ήθελα σαν τρελός να αγωνιστώ. Ξέρω τον άνθρωπο και αθλητή Μάρκο και ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά".

Για τις τελευταίες νίκες: " Τώρα η ομάδα είναι σε καλύτερο φεγγάρι. Επιστρέφουν αθλητές από τραυματισμό, αλλά και ο κόσμος και εμείς απολαμβάνουμε περισσότερο το παιχνίδι. Η ομάδα έχει κάνει πάρα πολλά παιχνίδια. Πάνω από 40 ματς επειδή ξεκίνησαν νωρίς οι υποχρεώσεις. Αν είμαστε υγιείς το μέλλον αυτής της ομάδας είναι λαμπρό, γιατί αγωνίζονται νέα παιδιά με πολύ ταλέντο".

Για τα πλέι οφ: "Φαβορί στα πλέι οφ θα είναι η ομάδα που το θέλει περισσότερο και θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση εκείνη την περίοδο. Μόνο θετικό είναι το ότι βρίσκεται ο κύριος Ίβιτς στο τιμόνι. Είναι πολύ σοβαρός, ξέρει τη δουλειά του. Η θέληση παίζει ρόλο και όχι ποιο σύστημα θα παίξει η ομάδα".

Για τον ανταγωνισμό στη θέση "1": "Ο ανταγωνισμός είναι πολύ σημαντικός. Μου αρέσει να συναγωνίζομαι γιατί κέρδος έχω κάθε μέρα δίνοντας το 100%. Μακάρι να έχω πάντα να συναγωνίζομαι ικανούς τερματοφύλακες. Να είσαι μόνος και να παζεις ό,τι και να γίνει, είναι βαρετό. Επιστρέφει και ο Γλύκος μετά από τον τραυματισμό και του εύχομαι να είναι σιδερένιος".

Για την θέση του τερματοφύλακα: "Αν είσαι δυο μέτρα και τρέμει η καρδούλα σου τι να το κάνεις. Εμένα δεν τρέμει η καρδούλα μου. Το θέμα είναι η καρδιά και να πιάνεις την μπάλα. Είμαι 1,84 και δε θα ψηλώσω άλλο. Και δε θα άλλαζε τίποτα σε μένα γιατί θα έχανα την ταχύτητά μου".

Για τον ίδιο και την Εθνική: "Περίμενα την κλήση μου στην Εθνική. Δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά μόνο να δουλέψω. Δεν είμαι άνθρωπος που σκύβω το κεφάλι και απογοητεύομαι και συνεχίζω. Πάντως δεν έχει ξανασυμβεί να κληθούν 2 και όχι 3 τερματοφύλακες στην Εθνική".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ