ΠΑΟΚ

Βελλίδης: "Μπορούμε πρόκριση στον τελικό"

Βελλίδης: "Μπορούμε πρόκριση στον τελικό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκος Βελλίδης εκθείασε τη νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ και φανέρωσε την αισιοδοξία του ότι ο "Δικέφαλος" μπορεί να περάσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την προπτική η ομάδα του να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να φθάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου έκανε ο Μάρκος Βελλίδης. Ο 29χρονος τερματοφύλακας, μίλησε στην ΕΡΤ-3 και εκθείασε τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και τον Ιγκορ Τούντορ. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πήρε μετά από καιρό νίκη στο ματς με τον Αστέρα: "Δεν είχαμε καταφέρει να πάρουμε τη νίκη. Βέβαια, είχαμε μία πρόκριση με τον Πανιώνιο. Για διάφορους λόγους δεν είχαμε πάρει τη νίκη. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται. Μέσα στο παιχνίδι δεν σκεφτόταν κανείς το ματς Κυπέλλου, θέλαμε τη νίκη με την Τρίπολη. Είχαμε δουλέψει πολύ πάνω στην ομάδα του Αστέρα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και νομίζω ο κόσμος χάρηκε τη νίκη".

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ: "Έναν μήνα είμαι στην ομάδα και βρήκα ένα καλό σύνολο παικτών, μία ομάδα οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα. Δεν χρειάστηκα πολύ να εγκλιματιστώ. Ήθελα πολύ να έρθω. Κάθε μέρα το απολαμβάνω ολοένα και περισσότερο. Γνώριζα από πριν πολλά παιδιά, με τον Χαρίση και τον Κοροβέση είχα συνεργαστεί στα Γιάννινα, με άλλα στις Εθνικές. Δεν ήταν καθόλου δύσκολο να μπω στο πνεύμα της ομάδας".

Για το αν άλλαξε προσωπικούς στόχους με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Το πιο σημαντικό είναι κάθε μέρα να βάζεις νέους στόχους. Ένας επαγγελματίας πρέπει να βάζει υψηλούς στόχους. Το να βρίσκομαι σ' αυτή τη μεγάλη ομάδα είναι τιμητικό, πρέπει να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να πετύχω τους στόχους μου"..

Για το κλίμα στην ομάδα μετά τη νίκη επί του Αστέρα: "Είμαστε μία νέα ομάδα ηλικιακά, έχουμε πολύ χαμηλό μέσο όρο. Και τα παιδιά το ζούνε πολύ έντονα. Περιμένουν κάθε Κυριακή για να παίξουν μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ. Έχει σπίθα αυτή η ομάδα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια. Είμαστε ενωμένοι, η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον. Και μακάρι να έχουμε κάθε φορά τέτοια ματς όπως με τον Ολυμπιακό, αυτά κεντρίζουν το ενδιαφέρον ενός αθλητή και σ' αυτά θέλει να πετύχει διάφορα πράγματα".

Για τον Τούντορ: "Αυτό που μου βγάζει είναι ότι πρόκειται για δυνατή προσωπικότητα, έχει πυγμή. Όταν σου λέει κάτι στην προπόνηση στο λέει με ένταση και σε ωθεί να το κάνεις. Μπορεί να σταθεί σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Αν του δοθεί χρόνος θα δούμε σπουδαία πράγματα. Ευχής έργο να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους. Ο τρόπος που δουλεύει είναι εντυπωσιακός".

Για τη γνωριμία του με τον Σαββίδη: "Είχα μικρή συνομιλία μαζί του πριν από ένα παιχνίδι. Χαιρέτησε κάθε παίκτη ξεχωριστά, αγκάλιασε τον καθένα και τον φίλησε κι αυτό μου έκανε εντύπωση".

Για τον στόχο του Κυπέλλου: "Θέλουμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι στο χέρι μας να παρουσιαστούμε καλοί με τον Ολυμπιακό και στην Τούμπα και στο Καραϊσκάκη. Αν κάνουμε αυτά που πει ο προπονητής και έχουμε και τύχη, μπορούμε να κάνουμε πρόκριση στον τελικό. Βήμα-βήμα όμως, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θεωρώ ότι ήταν καλή η κλήρωση να παίξουμε τώρα με τον Ολυμπιακό, γιατί είμαστε συγκεντρωμένοι, δίνουμε το 100% στις προπονήσεις συγκεντρωμένοι. Κι αυτό μας βοηθά σε όλα τα ματς".

Για τον ανταγωνισμό με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ: "Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει κίνητρο σε κάθε προπόνηση, όταν έχεις να κάνεις με καλούς αθλητές όπως είναι Παναγιώτης (σ.σ. Γλύκος) και τα άλλα παιδιά, αυτό βοηθά. Όπως έλεγε ο πατέρας μου "Ο ήλιος βγαίνει για όλους". Αν δουλεύουμε και είμαστε καλά θα πετύχουμε".

Για το αν σκέφτεται την επόμενη σεζόν: "Όχι, δεν την σκέφτομαι,. Μόνο την Τετάρτη έχω στο μυαλό μου. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι πολύ μακριά. Βλέπω μόνο τη στιγμή. Υγιής να είμαι και τα άλλα έρχονται".

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ