ΠΑΟΚ

Βάρος στο φρεσκάρισμα από τον Ίβιτς

Βάρος στο φρεσκάρισμα από τον Ίβιτς
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς κράτησε ξανά εκτός προπόνησης τους βασικούς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Φιορεντίνα προκειμένου να ανακτήσουν δυνάμεις ενόψει Αστέρα.

Από την αρχή της σεζόν, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της αποφόρτισης των παικτών μετά το παιχνίδια. Και τώρα που άρχισαν οι εβδομάδες με τρία σερί ματς, έχει έναν λόγο παραπάνω να εστιάσει ακόμη περισσότερο στη διαχείριση δυνάμεων των παικτών που δίνουν συνεχόμενους αγώνες.

Γι' αυτό χώρισε την ομάδα σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Φιορεντίνα και είχαν τη μεγαλύτερη επιβάρυνση ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, την πίεση και το transition game μέσα από ασκήσεις ειδικού σκοπού. Το μοναδικό όνομα που είναι σημειωμένο στο μπλοκάκι του Βλάνταν Ίβιτς στη λίστα με τις απουσίες είναι του Μάριν Λέοβατς , ο οποίος στην Τρίπολη θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική τιμωρίας που… κουβαλά από την περασμένη σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ