ΠΑΟΚ

"Βαρέθηκα... Οταν θέλει ο Βιεϊρίνια, θα τον πάρουμε"

"Βαρέθηκα... Οταν θέλει ο Βιεϊρίνια, θα τον πάρουμε"
Γιώργος Σαββίδης, ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Σαββίδης τόνισε πως... κουράστηκε με το θέμα Βιεϊρίνια αναφέροντας πως ο τελευταίος "παίζει" με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ενώ υπογράμμισε πως ο παίκτης μετέφερε στον Μίχελ ότι θέλει να αγωνιστεί στην Αγγλία.

Για ακόμη μια φορά "κυκλοφόρησε" στο εξωτερικό πως υπάρχει θέμα μετακίνησης του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, που είναι στο Μεξικό για διακοπές, δέχτηκε αρκετά μηνύματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ γι' αυτό το ζήτημα και ο ίδιος απάντησε σχετικά με τον Πορτογάλο τονίζοντας μάλιστα πως ο τελευταίος "παίζει" με τον κόσμο του "Δικεφάλου".

Συγκεκριμένα έγραψε στο instagram:

"Eχω βαρεθεί πολύ με αυτό το θέμα (σ.σ. του Βιεϊρίνια). Προσωπικά τον θέλω στον ΠΑΟΚ αλλά κουράστηκα να παίζει με τους φιλάθλους. Αρκετά... Αν ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε στον Λούμπος (σ.σ. Μίχελ) ότι θέλει να παίξει στην Αγγλία. Αυτά από εμένα. Έχω πραγματικά κουραστεί. Όταν ο κ. Βιεϊρίνια είναι έτοιμος, θα είμαστε ευτυχείς να τον φέρουμε. Μέχρι τώρα, υπάρχουν μόνο λόγια. Αυτά από εμένα".

Ίσως αυτή η "τοποθέτηση" του Γιώργου Σαββίδη να κρύβει και μια ενόχληση γιατί ο Βιεϊρίνια πρόσφατα δήλωσε στην εφημερίδα "Metrosport" πως δεν δέχτηκε ποτέ επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ επί των ημερών Σαββίδη.

El Racoon vs Spiderman

A photo posted by @georgiss.s on

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ