ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Πήρα 5 τίτλους, πέτυχα 12 γκολ, ήταν καλή επίδοση"

Βαρέλα: "Πήρα 5 τίτλους, πέτυχα 12 γκολ, ήταν καλή επίδοση"

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε για τα τρία χρόνια που πέρασε στη Στεάουα και την αμφισβήτηση που δέχθηκε τους πρώτους έξι μήνες.

Ο Φερνάντο Βαρέλα έφυγε από τη Στεάουα με τις καλύτερες αναμνήσεις. Και φρόντισε, μέσω δηλώσεών του στην ιστοσελίδα της Στεάουα να πει "ευχαριστώ" σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που τον βοήθησαν.

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Ειλικρινά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έζησα τα τρία αυτά χρόνια στη Στεάουα, νη ταν ένα όνειρο για μένα. Οι έξι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι για μένα, γιατί υπήρχε μεγάλη κριτική και πολλοί έλεγαν ότι δεν είμαι για το επίπεδο της Στεάουα. Αλλά σιγά-σιγά, οι άνθρωποι που μου έφεραν με βοήθησαν να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και έγινα βασικός στην ομάδα. Κέρδισα πέντε τίτλους, πέτυχα δώδεκα γκολ, νομίζω είναι μία καλή επίδοση. Είμαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της Στεάουα. Ο σύλλογος με βοήθησε να εξελιχθώ και να ανεβάσω επίπεδο, καθώς υπάρχουν απίστευτοι παίκτες σε χαρακτήρα και επαγγελματισμό. Και όπου υπάρχουν αυτά τα χαρακτηριστικά δεν αργούν να έρθουν οι επιτυχίες".

Ερωτηθείς δε για το τι ελπίζει να πετύχει με τον ΠΑΟΚ, ο 29χρονος στόπερ είπε: "Έχω υψηλές προσδοκίες, αλλά πρώτα πρέπει να επανέλθω όσο γίνεται πιο γρήγορα, μετά τον τραυματισμό μου στην προετοιμασία της Ολλανδίας. Μετά από αυτό, ελπίζω να παίξω καλά, να έχω καλή απόδοση με τον ΠΑΟΚ και να κερδίσω τρόπαια".

Μίλησε και για την τιμή να γίνει αρχηγός της Στεάουα: "Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να φορέσω το περιβραχιόνιο της Στεάουα. Ήταν μεγάλη τιμή γιατί έγινε μετά από δύο χρόνια στην ομάδα και ήμουν ο πρώτος ξένος που το φόρεσε. Γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Κονσταντιν Γκίλκα, τον Μιρέλ Ραντόι και τον Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ που με εμπιστεύτηκαν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ