ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Να αλλάξουμε νοοτροπία και συμπεριφορά"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φερνάντο Βαρέλα δεν μπορούσε να εξηγήσει τι πήγε στραβά στο ματς με την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ γνώρισε μια ακόμα ήττα στην Αθήνα.

Καλεσμένος στην εκπομπή της "NOVA" ήταν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο Φερνάντο Βαρέλα ο οποίος τόνισε πως δεν μπορεί να πει τι πήγε στραβά στο παιχνίδι με τους "κιτρινόμαυρους" και γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να παίξει καλύτερα με παίκτη παραπάνω.

Ο Βαρέλα συμφώνησε με όσα έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης, πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν χωρίς πάθος, ενώ τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

"Δεν θεωρώ ότι έχει να κάνει με τη δουλειά σε συνθήκες με παίκτη παραπάνω. Όταν έγινε η αποβολή του Αραούχο σαν να φοβηθήκαμε πως θα παίζαμε εμείς στη συνέχεια του αγώνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί το παιχνίδι πήγε έτσι. Μετά πέτυχαν το γκολ και στη συνέχεια είχαν τον έλεγχο του αγώνα, έκλεισαν τις ενέργειες μας και δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποιες αξιόλογες φάσεις".

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει αρκετά λεφτά τη φετινή σεζόν, σε ικανοποιεί η έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας;
"Τι μπορώ να πω τώρα μετά το ματς. Μετά από μια ήττα δεν είσαι ικανοποιημένος, είσαι ικανοποιημένος όταν είσαι στη πρώτη θέση. Όπως είπατε ο ΠΑΟΚ έχει δώσει πολλά χρήματα για να καταφέρει τον στόχο του και σίγουρα η δεύτερη και τρίτη θέση δεν μας ικανοποιεί. Όταν θέλεις να γίνεις πρωταθλητής πρέπει σε κάθε ματς να είσαι δυνατός, να παλεύεις για κάθε μπάλα, να πεθαίνεις μέσα στο γήπεδο για να πάρεις το αποτέλεσμα".

Και στα δυο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ έχασε σβηστά γιατί συνέβη αυτό;
"Ναι αυτό είναι αλήθεια. Όταν χάνεις σε μεγάλα παιχνίδια το αποτέλεσμα επηρεάζει και την ψυχολογία της ομάδας. Πάντα όταν ερχόμαστε να παίζουμε στην Αθήνα. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε γιατί χάσαμε. Όταν έρθουμε ξανά στην Αθήνα να μη κάνουμε και πάλι τα ίδια λάθη. Γιατί αν ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσει και εκτός έδρας. Καμία ομάδα δεν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα κερδίζοντας μόνο στο γήπεδο της"

Πριν από λίγο ο κ. Γιώργος Σαββίδης έγραψε ότι δεν δείξατε το πάθος που χρειαζόταν, συμφωνείς με αυτό;
"Τι να πω. Είναι το αφεντικό, θα πρέπει να συμφωνήσω γιατί και εκείνος βλέπει τι γίνεται. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ερχόμαστε στην Αθήνα και χάνουμε το παιχνίδι ότι είχαμε πάθος, καλή συμπεριφορά και όταν χάνεις είναι νορμάλ. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Να δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο χαρακτήρα. Θα συμφωνήσω με τον κ. Σαββίδη και νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και συμπεριφορά και να μη περιμένουμε να σκοράρει πρώτα ο αντίπαλος και μετά να δείχνουμε αντίσταση".

Εκτός έδρας είναι έτοιμη η ομάδα να σπάσει το ρόδι και θεωρείς ότι μπορείτε να πάρετε τον τίτλο;
"Για τη πρώτη ερώτηση θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε στην Αθήνα, δουλεύουμε για αυτό. Δεν είναι ότι δεν πιστεύουμε. Προετοιμαζόμαστε σκληρά για αυτό. Πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα σε ότι έχει να κάνει με τη νοοτροπία μας.

Όσο για τη δεύτερη αν κάποιος δει τους παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν τότε καταλαβαίνει ότι ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αν δεν το κερδίσουμε και αυτή τη χρονιά, τότε θα είναι δύσκολο να πεις θα το πάρουμε την επόμενη. Και να κοιτάξουμε τι θα γίνει αύριο. Αυτή η χρονιά είναι το "κλειδί" για να τα αλλάξουμε όλα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ