ΠΑΟΚ

Βαρέλα μόνο με χρήμα στον ΠΑΟΚ

Βαρέλα μόνο με χρήμα στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ και Στεάουα προχώρησαν σε συμφωνία χωρίς έμψυχα ανταλλάγματα όπως είχε προαναγγείλει το Sport24.gr. Έρχεται άμεσα Θεσσαλονίκη ο 29χρονος αμυντικός

Ο Φερνάντο Βαρέλα πρέπει να θεωρείται η όγδοη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Μετά τις αρνήσεις του Χατζηισαΐα και του Σάμπο να πάνε στη ρουμανική ομάδα, οι δύο σύλλογοι αναπροσάρμοσαν τη συμφωνία που πλέον δεν προβλέπει έμψυχα ανταλλάγματα, όπως είχε προαναγγείλει το Sport24.gr.

Οι επαφές ολοκληρώθηκαν χθες αργά το βράδυ και ο Τζίτζι Μπεκάλι δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό της Ρουμανίας: "Ο ΠΑΟΚ ήθελε να δώσει 1 εκατ. ευρώ και έναν παίκτη που δεν ερχόταν.

Έτσι, αλλάξαμε τη συμφωνία και ο ΠΑΟΚ θα δώσει 1,1 εκατ. ευρώ και 100.000 ευρώ ετησίως τα επόμενα τρία χρόνια. Σύνολο 1,4 εκατ. ευρώ. Δεν είμαι ξενοφοβικός. αλλά δεν είχαμε τύχη με τους ξένους παίκτες μέχρι σήμερα. Θα ψάξω κεντρικό αμυντικό από τη Ρουμανία".

Οι πληροφορίες του Sport24.gr, πάντως, αναφέρουν ότι η συμφωνία είναι κάπως διαφορετική από αυτή που αποκάλυψε ο Μπεκάλι. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει 1,1 εκατ. ευρώ στη Στεάουα και τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν με τη μορφή μπόνους, όπως για παράδειγμα, αν η ομάδα μπει στους ομίλους του Champions League.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές συμβολαίων και η έλευση του Βαρέλα που θα γίνει άμεσα.

Βλέπει ΠΑΟΚ ο Άγιαξ

Στις 20:30 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλική αναμέτρηση, την οποία θα παρακολουθήσουν άνθρωποι του Άγιαξ. Θυμίζουμε πως ο "δικέφαλος" θα βρει απέναντι του τον "Αίαντα" για τα προκριματικά του Champions League.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ