ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Μ' αρέσει η πίεση, γιατί γίνεσαι καλύτερος"

Βαρέλα: "Μ' αρέσει η πίεση, γιατί γίνεσαι καλύτερος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε για τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν για εκείνον από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και δήλωσε ότι αν τον χρειαστεί ο Ίβιτς κόντρα στον Άγιαξ θα βοηθήσει.

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για τις απαιτήσεις που υπάρχουν απο εκείνον εμφανίστηκε ο Φερνάντο Βαρέλα στις δηλώσεις που έκανε στο ΠΑΟΚ TV.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς νιώθει τώρα που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μετά από ενα μήνα που αποτέλεσε σίριαλ: "Χαίρομαι που είμαι εδώ. Υπήρχαν ορισμένα προβλήματα που ξεπεράστηκαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες ανάμεσα στις ομάδες και κάποια φυσιολογικά ζητήματα ανάμεσα στον μάνατζέρ μου, τον δικηγόρο μου και τον ιδιοκτήτη της Στεάουα. Αλλά όλα αυτά ξεπεράστηκαν και χαίρομαι που είμαι εδώ".

Για το αν αισθάνεται πίεση για τις μεγάλες προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί: "Μ' αρέσει η πίεση γιατί έτσι είσαι αναγκασμένος να δουλεύεις πιο σκληρά και να γίνεσαι καλύτερος επαγγελματίας. Μου αρέσει να προπονούμαι κάτω από αυτές τις συνθήκες και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Γνωρίζω ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από εμένα και ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του και να τον κάνω χαρούμενο".

Για την αγωνιστική ετοιμότητά του: "Είχα έναν τραυματισμό και θα χρειαστώ 5-7 μέρες για να επανέλθω σε φουλ ρυθμούς. Αν ο προπονητής με χρειάζεται να βοηθήσω την ομάδα στο ματς με τον Αγιαξ θα χαρώ να βοηθήσω".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ επί του Άγιαξ: "Έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι αν πιστεύεις στον εαυτό σου και την ομάδα μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα και να κερδίσεις οποιονδήποτε αντίπαλο. Το είδαμε και με την Πορτογαλία στο EURO. Κανείς δεν περίμενε ότι θα το κατακτήσουν. Παιχνίδι με παιχνίδι όμως πάλεψαν σαν ομάδα και το κατάφεραν. Είναι σημαντικό να πιστεύεις στην ομάδα, να τη βλέπεις σαν οικογένεια και είμαι αισιόδοξος για τους αιώνες του ΠΑΟΚ".

Για τους προσωπικούς στόχους του στον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα την οποία έχω παρακολουθήσει από το ίντερνετ και το ΠΑΟΚ TV. Γνωρίζω πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και οι οπαδοί είναι φανταστικοί. Γνωρίζω ότι ο κόσμος έχει υψηλές προσδοκίες. Θα προσπαθήσω μέσα από κάθε παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος. Στο μέλλον θέλω να κάνω ένα ακόμη βήμα, αλλά το μέλλον το αποφασίζει ο Θεός".

Δείτε το video:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ