ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Λογικό να είναι απογοητευμένος ο κόσμος"

Βαρέλα: "Λογικό να είναι απογοητευμένος ο κόσμος"
Βαρέλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Καραμπάγκ, αλλά και τις ελπίδες για τίτλο που δεν έχουν χαθεί.

Η ήττα από την Καραμπάγκ επηρέασε τους πάντες στον ΠΑΟΚ και έχει φέρει έντονο προβληματισμό. Για τον Φερνάντο Βαρέλα δεν χάθηκαν όλα και ο ΠΑΟΚ πρέπει να παλέψει για το 2Χ2 στα επόμενα παιχνίδια με Φιορεντίνα και Σλόβαν. Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί ακόμη να διεκδικήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι με την Καραμπάγκ: "To ματς με την Καραμπάγκ ήταν δύσκολο, δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που κατάφερε να σκοράρει, παρόλα αυτά δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, οφείλουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους, σίγουρα πάντως είμαστε πολύ λυπημένοι που γνωρίσαμε την ήττα στην έδρα μας".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες πρόκρισης: "Ποτέ δεν πρέπει να τα παρατούμε, έχουμε υποχρέωση να παλεύουμε όλα τα ματς, πρέπει να προσπαθήσουμε να νικήσουμε τη Φιορεντίνα και τη Λίμπερετς, ελπίζοντας αυτά τα αποτελέσματα να μας φέρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με την Καραμπάγκ δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμό στα δύο ματς, αυτό δεν σημαίνει κάτι, μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά, απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας".

Για την κριτική που δέχεται η ομάδα: "Η κριτική μπορεί να σε κάνει καλύτερο, όταν χάνεις είναι λογικό να μην σε χειροκροτούν οι φίλαθλοι, αφού υπάρχει απογοήτευση, με την αγωνιστική εικόνα μας πρέπει να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα. Όταν χάνεις εντός έδρας από μία ομάδα σαν την Καραμπάγκ, η οποία με όλο το σεβασμό δεν είναι μεγάλη ομάδα, τότε είναι απολύτως φυσιολογικό ο κόσμος να είναι απογοητευμένος, κι εμείς οι ίδιοι είμαστε λυπημένοι. Επομένως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να παραμείνουμε ενωμένοι".

Για τον εαυτό του και το πρωτάθλημα: "Προσωπικώς είμαι ακόμη στη φάση της προσαρμογής, η ομάδα διαθέτει ποιοτικό υλικό, που μπορεί να την οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, απλώς πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Είμαστε αξιόλογο σύνολο, εφόσον παραμείνουμε ενωμένοι και προσηλωμένοι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δεν είναι εύκολο, ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός είναι δυνατοί αντίπαλοι, ωστόσο με την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση μπορούμε να βγούμε πρωταθλητές".

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: "Η έδρα του Πανιωνίου είναι μία από τις δυσκολότερες του πρωταθλήματος, ο αντίπαλος παίζει καλό ποδόσφαιρο, μέσω video θα τον αναλύσουμε, για να εξουδετερώσουμε τις αρετές του και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του, όπως σε κάθε ματς, έτσι και σε αυτό κατεβαίνουμε με στόχο τη νίκη, γνωρίζουμε τη δυσκολία της αναμέτρησης, αλλά πάντα στοχεύουμε στους τρεις βαθμούς".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ