ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Ένα χαρτί δεν σε στέλνει στο νοσοκομείο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, υποστήριξε σε πορτογαλικά ΜΜΕ ότι ο Όσκαρ Γκαρθία έδωσε στο συμβάν τραυματισμού του, δραματικότερη διάσταση από την πραγματική.

Η τραυματισμός του τεχνικού του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, πριν την προγραμματισμένη έναρξη του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή που δεν ξεκίνησε ποτέ στην Τούμπα απασχολεί τον διεθνή Τύπο.

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα "O Jogo", υποστηρίζοντας ότι ο Καταλανός προπονητής των "ερυθρολεύκων" έδωσε στο συμβάν δραματικότερη διάσταση από την πραγματική.

Όπως ανέφερε "Ακόμη κι αν ήταν με πρόθεση, ένα χαρτί δεν σε στέλνει στο νοσοκομείο", ενώ εξέφρασε την αίσθησή του ότι οι Πειραιώτες δεν είχαν σκοπό να αγωνιστούν στην Τούμπα.

"Υπήρχε ένα ρολό που χτύπησε χωρίς πρόθεση στο πρόσωπο του προπονητή και το έκαναν μεγάλη υπόθεση. Ο προπονητής ξεκίνησε να λέει ότι τον πονούσε το κεφάλι και ο λαιμός και ότι αισθανόταν άσχημα. Έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο, του τοποθέτησαν ακόμη και κολάρο. Αλλά, εκείνος το έκανε πολύ περισσότερο σοβαρό από ο,τι συνέβη στην πραγματικότητα.

Ήταν πολύ υπερβολικό. Μέχρι που μου φάνηκε ότι αυτοί ήρθαν με την πρόθεση να μην παίξουν. Ακόμη κι αν ήταν με πρόθεση, ένα χαρτί δεν σε στέλνει στο νοσοκομείο. Δεν λέω ότι δεν αναστατώθηκε, αλλά στο σημείο να πας στο νοσοκομείο και να ματαιώσεις ένα ματς; Δεν νομίζω...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το tweet του Γκαρθία για την Τούμπα: "Όλοι βγαίνουμε χαμένοι"

Εξετάστηκε και από ιατροδικαστή ο Γκαρθία

Το διπλό σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη για τον Γκαρθία

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ