ΠΑΟΚ

Βαλίτσες για... συνθήκες προετοιμασίας

Βαλίτσες για... συνθήκες προετοιμασίας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα κάνει ταξίδι 19 βαθμών κελσίου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, στην Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο θα δείχνει 40 βαθμούς κελσίου, ενώ στο Χορστ ο ΠΑΟΚ θα βρει 21 βαθμούς.

Οι θερμοκρασίες που επικρατούν στην Ελλάδα τις τελευταίες δυο μέρες επηρέασαν όπως ήταν αναμενόμενο και τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, με τον Αλεξάνταρ Σταβόγιεβιτς και το επιτελείο του να ασχολείται με τις καιρικές συνθήκες προκειμένου να προγραμματίσει τις ώρες συγκέντρωσης των παικτών σε ώρες που ο ήλιος έχει εξασθενήσει.

Η Παρασκευή ήταν η τελευταία ημέρα προπονήσεων επί Ελληνικού εδάφους καθώς από την Κυριακή και για τις επόμενες δυο εβδομάδες ο ΠΑΟΚ θα μετατρέψει το Χορστ ως βάση του.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, στην Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο θα δείχνει 40 βαθμούς κελσίου, ενώ στο Χορστ ο ΠΑΟΚ θα βρει 21 βαθμούς κελσίου, με τις προβλέψεις να αναφέρουν ως υψηλότερη θερμοκρασία μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας τους 26 βαθμούς κελσίου.

Το Χορστ βρίσκεται στη νότια Ολλανδία, κοντά στα σύνορα με την Γερμανία, με την αποστολή του ΠΑΟΚ να πετά το πρωί της Κυριακής για το Ντίσελντορφ, από όπου θα ταξιδέψει για το Χορστ οδικώς , διανύοντας μια απόσταση 73 χιλιομέτρων.

Το απογευματινό “σκέλος” της σημερινής προπόνησης ξεκίνησε στις 7:30, και περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα, ενώ στο φινάλε αυτής αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ