ΠΑΟΚ

Τζιτζικώστας: "Στηρίζουμε τη προσπάθεια Σαββίδη"

Τζιτζικώστας: "Στηρίζουμε τη προσπάθεια Σαββίδη"
MOTIONTEAM

Στο πλευρό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, με φόντο τα σχέδια για το σύγχρονο γήπεδο του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη για την κατασκευή νέου γηπέδου στη Τούμπα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει στην ολική ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας: "Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη και με χαρά δεχθήκαμε την ανακοίνωση του Ιβάν Σαββίδη ότι σκέφτεται την ανακατασκευή ενός σημαντικότατου για τη χώρα γηπέδου.

Ενός ιστορικότατου γηπέδου που χρειάζεται μια πλήρη αναμόρφωση, η οποία θα είναι προς όφελος και του ΠΑΟΚ και όλης της Θεσσαλονίκης.

Γι’ αυτό κι εμείς οι φορείς, Δήμος και Περιφέρεια, οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη και να δούμε πώς αξιοποιώντας κάποια κονδύλια να συμβάλλουμε οικονομικά σε κάποιες παρεμβάσεις που χρειάζονται στον περιβάλλοντα χώρο. Ο χώρος αυτός ανήκει στο Δημόσιο και θα χρειαστεί τροποποιήσεις. Θα πρέπει να γίνουν κάποια έργα".

Για το αν θα απαιτηθεί η κατασκευή νέων οδικών αρτηριών: "Είναι προφανές πως ένα νέο γήπεδο και ο φόρτος που έχει η Τούμπα δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από το υφιστάμενο οδικό δίκτυο.

Θα πρέπει να γίνουν μελέτες για να δούμε πώς θα γίνεται η πρόσβαση των φιλάθλων και θα πώς θα γίνει πιο εύκολη η ζωή των κατοίκων. Η Περιφέρεια δηλώνει παρούσα στο 100%".

Για το αν μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη: "Μιλήσαμε πρόσφατα και θα μιλήσουμε και με λεπτομέρειες το επόμενο διάστημα. Εμείς ως Περιφέρεια, και είμαι σίγουρος πως και ο Δήμος θα κάνει το ίδιο, δηλώνουμε "παρών" στην προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη. Ελπίζω σύντομα πως θα έχουμε στα χέρια μας μια ολοκληρωμένη πρόταση που θα μπορέσουμε να συζητήσουμε εκτενώς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ