ΠΑΟΚ

Τζιόλης: "Σε ικανοποιεί όταν εκτιμούν την δουλειά σου"

Τζιόλης: "Σε ικανοποιεί όταν εκτιμούν την δουλειά σου"
INTIME SPORTS

Μετά τον δανεισμό του στην Καϊσέρισπορ ο Αλέξανδρος Τζιόλης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής του "Δικεφάλου". (VIDEO)

"Ξεκινήσαμε με το δεξί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με ένα καλό αποτέλεσμα που μας έκανε όλους χαρούμενους. Σίγουρα η προσοχή επικεντρώνεται στην επίθεση όταν μπαίνουν πολλά γκολ, εγώ κάνω αυτό που έκανα πάντα", είπε αρχικά στο PAOK TV ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος μετά τον δανεισμό του στην Καϊσέρισπορ επέστρεψε για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής του "Δικεφάλου" και συνέχισε αναφερόμενος στην ηρεμία που διακρίνει το παιχνίδι του:

"Νομίζω ότι ο χαρακτήρας μου είναι κάτι ξεχωριστό από το αγωνιστικό κομμάτι. Μου άρεσε από μικρός να είμαι συνέχεια σε επαφή με την μπάλα και να διευθύνω και να οργανώνω το παιχνίδι. Γι' αυτό, μάλλον, έφτασα να παίζω ως μέσος. Ετσι, ήρεμος, είμαι σαν χαρακτήρας. Στο γήπεδο προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου και αυτός είναι και ο χαρακτήρας μου και εκτός παιχνιδιού, δεν είναι απόρροια από κάτι συγκεκριμένο".

Για την αποχώρησή του για την Καϊσέρισπορ: " Οταν εκτιμούν την δουλειά σου σε ικανοποιεί, αυτό με χαροποιεί. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ πόσο λείπω από την ομάδα, εγώ κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ και από εκεί και πέρα αυτό το βλέπει ο προπονητής και ο κόσμος που παρακολουθεί την ομάδα".

Για τις αλλαγές σε σχέση με την περσινή ομάδα: "Εχει αλλάξει η ομάδα αρκετά, έχουν φύγει παίκτες. Πλέον, είμαστε νέα ομάδα σε ηλικία και αυτό έχει και θετικά και αρνητικά. Θα κοιτάξουμε τα αρνητικά να τα αφήσουμε στην άκρη, ίσως υστερήσουμε σε θέματα εμπειρίας και διαχείρισης, αλλά θα πορευτούμε με τα θετικά, όπως ο ενθουσιασμός και η άγνοια κινδύνου. Θα κοιτάξουμε να βαδίσουμε πάνω σε αυτά".

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: "Αναμφίβολα πρόκειται για μία δύσκολη έδρα. Πέρσι ήρθε πριν από ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι, με την Σάλκε. Θα ήταν ιστορική στιγμή για την ομάδα να μπει στους ομίλους, οπότε ίσως το μυαλό μας να ήταν εκεί. Τώρα αφήσαμε πίσω μας ένα ευρωπαϊκό ματς, όχι τόσο κομβικό, έτσι πάμε συγκεντρωμένοι".

Για το ότι προς το τέλος του αγώνα με την Ντινάμο Μινσκ τον είδαμε στο κέντρο της άμυνας: "Έγινε για λόγους ξεκούρασης, γιατί είχε κριθεί το παιχνίδι. Δεν νομίζω να καθιερωθεί, δεν ξέρω, δεν είναι δουλειά μου, νομίζω, όμως, ότι ήταν μία κίνηση τακτικής".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ