ΠΑΟΚ

Τζιόλης: "Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συζητά ρεαλιστικά για τον τίτλο"

Τζιόλης: "Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συζητά ρεαλιστικά για τον τίτλο"
INTIME SPORTS

Ο διεθνής Έλληνας μέσος του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Τζιόλης, στάθηκε στο διαφορετικό τρόπο με τον οποίο παίζει ο "Δικέφαλος" την τρέχουσα σεζόν και το πείσμα που οδήγησε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να στέκεται στο πείσμα με το οποίο μπήκαν οι Θεσσαλονικείς στην αναμέτρηση της Τούμπας.

"Είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε πρώτοι και αυτό νομίζω έκανε τα πράγματα πιο εύκολα. Ήμασταν πολύ καλοί, φρέσκοι, ξεκούραστοι είχαμε την τύχη να πρηγηθούμε και μέσα σε λίγα λεπτά διευρύναμε το σκορ, μετά ήταν πιο εύκολο", είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Μετά μίλησε:

Για το αν υπήρχε πίεση πριν το ματς: "Τα τελευταία ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν ανεπιτυχή, φέτος παίζουμε διαφορετικά και στο γήπεδο φάνηκε ότι το θέλαμε πολύ, έχουμε μείνει πίσω και δεν είχαμε περιθώριο. Ήμασταν καλύτεροι, όταν είσαι στο ημίχρονο 3-0 όλα είναι πιο εύκολα".

Για το εάν αυτή η νίκη ξαναβάζει τον ΠΑΟΚ στο τροχιά τίτλου: "Ήμασταν πίσω στο πρωτάθλημα, αυτό μας πείσμωσε, έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς άδικα, μπήκαμε με πείσμα να πάρουμε αυτό το ντέρμπι. Δεν θέλω να μιλάω για τίτλο και τα Πρέπει να κοιτάμε τα επόμενα ματς, προσπαθούμε να αποδώσουμε καλό παιχνίδι. Έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συζητά ρεαλιστικά για τον τίτλο, είμαστε ομάδα που χτίζεται"

Για το δύσκολο μέχρι τώρα πρόγραμμα: "Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα με Ευρώπη, πρωτάθλημα και ντέρμπι, τώρα το πρόγραμμα γίνεται πιο εύκολο, πρέπει να συνεχίζουμε θα έρθουν καλά αποτελέσματα κι όσο προσπαθείς αυτό φαίνεται".

Για τα γκολ από τις στημένες φάσεις: "Έχουμε δεχθεί αρκετά γκολ από στημένες φάσεις, είναι θέμα συγκέντρωσης. Καθαρά θέμα συγκέντρωσης. και διάθεσης να μαρκάρεις. Όλοι χαίρονται να κάνουν επίθεση, ελπίζω να το βελτιώσουμε το έχουμε στο μυαλό μας και το ξέρουμε".

Για το εάν ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει υπομονή: "Στην Ελλάδα δεν είμαστε της υπομονής. Να είμαστε ρεαλιστές, τα θέλουμε όλα γρήγορα, καλό ποδόσφαιρο, τίτλους. Δεν είναι όλα εύκολα. Κερδίζεις υπομονή εάν δείχνεις κάτι στον κόσμο, κάτι ορθολογικό, κάτι που θα αποδώσει στο μέλλον"

Για τον Χαρίση: "Ο Χάρης Χαρίσης είναι καλός παίκτης, ταλαντούχος, ο,τι μπορώ να προσφέρω στους νεότερους θα το κάνω".

Για την Εθνική Ελλάδας: "Αυτή ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες και είναι πολύ εύκολο να έρθει ξανά σε πορεία θετική, όσο και μαύρα να τα βλέπουμε τώρα. Με ποδοσφαιρική λογική είναι εύκολο να βρεθεί ξανά σε τροχιά επιτυχιών"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ