ΠΑΟΚ

Τζιόλης: "Είχαμε δυσκολίες στην ανάπτυξη"

Τζιόλης: "Είχαμε δυσκολίες στην ανάπτυξη"
Τζιόλης INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης στάθηκε στην νευρικότητα που υπήρχε στο ματς με την Ξάνθη και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μην έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Τι είπε ο Μαρίν Λέοβατς. Στο γήπεδο ο Λίνο.

Σταθερότητα πρέπει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Τζιόλη, που είπε στη NOVA: " Είναι ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα... Είχαμε δυσκολίες στην ανάπτυξη, είχαμε αργή κυκλοφορία και δυσκολευτήκατε επιθετικά. Τίποτε δεν πήγε σωστά... Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Είχαμε νευρικότητα και δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Το ματς είχε νεύρα και αναστάτωση και αυτό δεν μας βοήθησε για να κάνουμε ευκαιρίες. Είμαστε νέα ομάδα με νέο προπονητή και πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα. Καλό ήταν να μην είχαμε απώλειες και να κερδίζαμε. Μέσα στα πλαίσια της δημιουργίας μιας νέας ομάδας, θα υπάρξουν και απώλειες αλλά και κακές μέρες.

Πρέπει να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα... Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θέλει χρόνο για να αφομοιωθούν νέα ζητήματα από τους παίκτες. Μετά από ένα δίμηνο ίσως η ομάδα να ξέρει τι πρέπει να παίζει. Μέχρι τότε φυσικά θα πρέπει να βελτιωνόμαστε".

Λέοβατς: "Θα χρειαστούμε χρόνο..."

Ο Μαρίν Λέοβατς, τόνισε στη NOVA: "Θέλαμε να νικήσουμε. Κάναμε 2-3 ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσουμε. Η Ξάνθη έπαιξε κλειστά, δεν άφησε χώρους και δεν εμείς αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες με αποτέλεσμα δυστυχώς να έρθει η ισοπαλία. Ηταν ένα δυνατό ματς... Ηταν το πρώτο μου ματς, θα παρουσιαστώ καλύτερος στη συνέχεια. Θέλω χρόνο ακόμη".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε με πολλούς νέους παίκτες: " Θα χρειαστούμε χρόνο για να προσαρμοστούμε και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Θέλαμε ένα γρήγορο γκολ, δεν τα καταφέραμε και μετά είχαμε πρόβλημα στο να κάνουμε ευκαιρίες".

Για την εικόνα που έχει ως τώρα για τον ΠΑΟΚ: "Για την ομάδα έχω να πω μόνο καλά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με υπέροχους φιλάθλους. Θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Θεωρώ πως θα τα πάμε καλά".

Κωνσταντινίδης: "Δεν ήμασταν φρέσκοι στο ματς..."

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είπε: " Ήταν ένα παιχνίδι όπου η Ξάνθη φάνηκε από την αρχή ότι ήθελε να κρατήσει το μηδέν. Δεν ήμασταν αυτοί που θα θέλαμε, αλλά είμαστε ακόμη στην πρώτη αγωνιστική. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε πολύ.

Δεν ήμασταν όσο φρέσκοι θα θέλαμε στο παιχνίδι. Έχουμε ένα παιχνίδι στη Δανία με την Μπρόντμπι, μετά θα πάμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα, χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν και σίγουρα η διακοπή που θα ακολουθήσει θα μας βοηθήσει".

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: "Ο κόσμος πάντα είναι κοντά μας και η παρουσία είναι πολύ σημαντική για μας και τους ευχαριστούμε".

Στο γήπεδο ο Λίνο

Ο Άλβες Λίνο βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Ο Βραζιλιάνος χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Δικεφάλου μόλις έγινε αντιληπτός, μιας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Τζιόλης: "Είχαμε δυσκολίες στην ανάπτυξη"
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ