ΠΑΟΚ

Τζιόλης: "Είμαστε αδικαιολόγητοι"

Τζιόλης: "Είμαστε αδικαιολόγητοι"
Τζιόλης Μαρκόφσκι INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης τόνισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουν αυτά που πρέπει για να βγει ο "Δικέφαλος" από το αδιέξοδο ενώ δεν σχολίασε τα καλά λόγια του Ιγκόρ Τούντορ για την αφεντιά του (VIDEO).

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης (ψηφίστηκε ως MVP του αγώνα με τον Παναιτωλικό) δεν θέλησε να σχολιάσει τα καλά σχόλια που έκανε ο Ιγκορ Τούντορ γι' αυτόν και τόνισε πως πρέπει να αλλάξει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε:

Για την ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό: "Δεν έχουμε δικαιολογία. Ηταν κακή εμφάνιση και κακό αποτέλεσμα. Είμαστε αδικαιολόγητοι. Μας δημιουργεί ευθύνες αυτό το αποτέλεσμα. Οταν δεν κερδίζεις κάποιο ματς, ακούς αποδοκιμασίες".

Για το ντεφορμάρισμα του ΠΑΟΚ: " Είμαστε αδικαιολόγητοι. Δεν διασπάσαμε την άμυνα του αντιπάλου. Αδικαιολόγητοι...".

Για την εμφάνισή του ΠΑΟΚ: " Δεν υπήρχε πείραμα σήμερα. Δεν έχουμε δικαιολογία για το ότι κάναμε κάτι που δεν ξέραμε. Ήμασταν κακοί με έναν πιο αδύναμο αντίπαλο. Οταν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα και αρνητική αύρα, εκεί ο καθένας μας πρέπει να δείξει την αξία του και την προσωπικότητά του. Δεν θέλω να πω όσα σχολίασε ο Τούντορ. Εχω να πω πως στα δύσκολα φαίνονται οι ομάδες και οι παίκτες. Στα εύκολα είναι όλοι καλοί. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο".

Για το αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση: "Θέλω να σκέφτομαι θετικά. Πρέπει να το γυρίσουμε αυτό που έχει γίνει. Να μοχθήσουμε".

Μακ: "Είναι ντροπή..."

Οι δηλώσεις με έντονη δόση αυτοκριτικής για το τι φταίει για τα κακά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ. Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκαναν στη NOVA, ο Ρόμπερτ Μακ και ο Γιάννης Μυστακίδης μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.Ο Σλοβάκος είπε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ βάζει δύσκολα στον εαυτό του: "Αν δεν σκοράρεις βάζεις δύσκολα στον εαυτό σου και ο κόσμος σου δημιουργεί επιπλέον πίεση. Γι' αυτό λέω ότι και σε αυτό το ματς παλεύουμε με τον εαυτό μας. Είναι ντροπή αυτό το αποτέλεσμα αλλά και η πραγματικότητα. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά γιατί τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζεις και εμείς δεν το κάνουμε".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλά στα τελευταία ματς: "Δεν παλεύαμε όπως στην αρχή της σεζόν. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Χωρίς να ρίξω την ευθύνη αλλού, πρέπει εμείς να δουλέψουμε για να βρούμε την αγωνιστικότητά μας και να παραμείνουμε ενωμένοι". Για τον αγώνα με τη Γκαμπάλα: "Είναι καλή ομάδα και φάνηκε και στον αγώνα που δώσαμε εκτός έδρας. Εμείς ψάχνουμε μια νίκη για να "επανέλθουμε". Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε ματς".

Μυστακίδης: "Συγνώμη από τον κόσμο"

Ο Γιάννης Μυστακίδης που ήταν τραυματίας το προηγούμενο διάστημα και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, σημείωσε:

Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους: "Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όσους με βοήθησαν για να ξεπεράσω τον τραυματισμό. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα, αλλά στεναχωρημένος για το ότι δεν κερδίσαμε το ματς".

Για την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό: "Αυτό που μας έλειψε είναι το γκολ και η συγκέντρωση στην τελική φάση. Ο Παναιτωλικός που έπαιξε κλειστά μας δυσκόλεψε πολύ και δεν βρήκαμε χώρους. Κάναμε ευκαιρίες αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Δεν σκοράραμε δεν κερδίσαμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς θέλαμε τη νίκη και πιστεύω ότι η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και αξίζει να κάνει περισσότερα πράγματα".

Για το ότι ο κόσμος αποδοκίμασε τους παίκτες: "Πρέπει να του ζητήσουμε μια συγνώμη. Είναι σημαντικός για εμάς και τον χρειαζόμαστε. Είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς. Πλέον πρέπει να κερδίσουμε την Καμπάλα για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όσες ελπίδες μας έχουν απομείνει για την πρόκριση στην επόμενη φάση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ