ΠΑΟΚ

Τζαβέλλας: "Υποχρεωμένοι να κερδίσουμε"

Τζαβέλλας: "Υποχρεωμένοι να κερδίσουμε"
Τζαβέλλας Πέλκας INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξει πως είναι καλύτερος του Ηρακλή. Τι δήλωσαν με τη σειρά τους οι Πέλκας και Μακ (VIDEOS).

Την Πέμπτη (15/10) έγιναν οι βραβεύσεις των Γιώργου Τζαβέλλα (MVP Σεπτεμβρίου για τον ΠΑΟΚ), Δημήτρη Πέλκα (σκόρερ του Best Goal Αυγούστου) και Ρόμπερτ Μακ (κάτοχος του βραβείου Best Goal Σεπτεμβρίου).

Ο Τζαβέλλας είπε για την βράβευσή του: "Είναι κάτι όμορφο, ειδικά όταν υπάρχει ο κόσμος πίσω από αυτό. Εκτός του κόσμου, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Δίχως αυτούς, δεν θα έκανα κάτι. Αυτό το βραβείο το μοιράζομαι με τους συμπαίκτες μου".

Για το αν η ίωση που έχει είναι ανασταλτικός παράγοντας για να παίξει στο ματς με τον Ηρακλή: "Ελπίζω πως όχι, ελπίζω να είμαι καλά και δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να χάσω το ματς".

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή: "Ολα τα ματς για εμάς είναι τρεις βαθμοί. Απέναντι στον Ολυμπιακό δεν τα καταφέραμε. Κόντρα στον Ηρακλή είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε την νίκη. Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τον Ηρακλή αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο".

Ο Mακ ανέφερε για το βραβείο του και για την πρόκριση της εθνικής Σλοβακίας στο Euro: "Το βραβείο είναι σημαντικό, ευχαριστώ τον κόσμο. Είναι καλό να λαμβάνεις τέτοιες διακρίσεις και εγώ προσπαθώ πάντα για το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Η πρόκριση στης Σλοβακίας στο Euro είναι κάτι καλό. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Τώρα αυτό τελείωσε και θα το δω αυτό μόλις έρθει το Euro. Είμαι όμως χαρούμενος".

Για το ματς με τον Ηρακλή: "Ξέρουμε πως είναι ένα ντέρμπι για την Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε για την νίκη. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν τα καταφέραμε και θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε".

Πέλκας: "Να έχω μια ανοδική συνεχόμενη πορεία"

Ο Πέλκας τόνισε για το βραβείο του: "Ηρθα πιο έτοιμος από την Πορτογαλία, ο δανεισμός (σ.σ. στην Σετούμπαλ) με βοήθησε. Ηρθα με σκοπό να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ. Δούλεψα πολύ και συνεχίζω να το κάνω. Ελπίζω να έχω μια ανοδική συνεχόμενη πορεία. Το να παίζεις στην Εθνική είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη. Το θέμα είναι να μην μένω εδώ αλλά να συνεχίζω και να έχω και επόμενους στόχους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ